Pati2388
Fanka BB :)
To napewno będzie szczęśliwy lutyA lutowe będą szczęśliwy bo ja i mąż mamy urodziny więc luty rządzi!
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To napewno będzie szczęśliwy lutyA lutowe będą szczęśliwy bo ja i mąż mamy urodziny więc luty rządzi!
![]()
No ujowy, dawać kreski, teraz ma być wysypNie chce rozsiewać pesymizmu, ale ja mam urodziny w styczniu. I co, i jajco. TAKI JAKIŚ DUPNY TEN STYCZEŃ DO TEJ PORY.
@Brownie1992 wiesz co masz robić![]()
OooTo napewno będzie szczęśliwy lutyja w lutym rocznica ślubu więc może też będzie szczęśliwy
![]()
Którego lutego urodzinki?
Ja miałam urodziny w październiku i rocznicę ślubu i jeden wielki ****Nie chce rozsiewać pesymizmu, ale ja mam urodziny w styczniu. I co, i jajco. TAKI JAKIŚ DUPNY TEN STYCZEŃ DO TEJ PORY.
@Brownie1992 wiesz co masz robić![]()
ej weź, może wylądujesz na październikowych mamusiach?Ja miałam urodziny w październiku i rocznicę ślubu i jeden wielki ****![]()
3 ja mam, mąż 3 dni późniejKtórego lutego urodzinki?
A test robiłaśNo styczeń jak na razie nie za ciekawy . Mnie od wczoraj wieczorem tak cycki bolą że masakra. Nie mogę się nawet dotknąć . A okres dopiero za tydzień nie wiem czemu ostatnio tak wcześnie mnie bolą zazwyczaj bolały mnie max 2 dni przed.![]()