Brownie1992
Moderator
Byłoby miło, ale po grudniowej afirmacji tym razem się nie nastawiamej weź, może wylądujesz na październikowych mamusiach?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Byłoby miło, ale po grudniowej afirmacji tym razem się nie nastawiamej weź, może wylądujesz na październikowych mamusiach?
Nie chce rozsiewać pesymizmu, ale ja mam urodziny w styczniu. I co, i jajco. TAKI JAKIŚ DUPNY TEN STYCZEŃ DO TEJ PORY.
@Brownie1992 wiesz co masz robić![]()
Ja miałam urodziny w październiku i rocznicę ślubu i jeden wielki ****![]()
Też mam takie podejście. Pierwsze rozczarowanie na pewno powiem mężowi w walentynki, że jestem w ciąży. Później były święta wielkanocne na pewno się uda. Potem jego urodziny, moje urodziny, rocznica kolejne święta. DupaZ tymi datami to trochę jak z numerami w Totka...;-) Mnie osobiście żadne nie przyniosły szczęścia... Inseminacja w Dzień Dziecka? Pffff... Termin porodu na dzień moich urodzin? Jaaaaasne...
Jeszcze nie bo o zgrozo kupiłam wszystkie 25A test robiłaś![]()
Mam nadzieję, że u Ciebie przyczyną była nisza po cc i teraz nie będzie kolejnego poronieniaJa już dwa razy zaszłam w maju w okolicach moich urodzinRaz z córką i drugi raz w zeszłym roku (co najlepsze wychodził mi termin w urodziny córki
), 9.02 bym rodziła
![]()
Miałam tak samo. Liczyłam ze się uda i się przeliczyłamTeż mam takie podejście. Pierwsze rozczarowanie na pewno powiem mężowi w walentynki, że jestem w ciąży. Później były święta wielkanocne na pewno się uda. Potem jego urodziny, moje urodziny, rocznica kolejne święta. Dupa![]()
PodbijamMam wyniki .
Dzisiaj tylko morfo + prolaktyna
No i prolaktyna znowu wysoka
Powtórzyć badania za jakiś czas ? Czy pisać do gin co mam z tym zrobić ?
A jak długo się staracie ?U mnie negatywny test. Ale mam dopiero 11 dni po owulacji, na nic nie liczę nawet. Jeśli się teraz nie uda to lekarz mi kazał sprawdzić drożność jajowodów...![]()
Ja mam problem z wysoką prolaktyną.Podbijam
Jest tu ktoś kto miał/ma problem z wysoka prolaktyna ?