Calineczka92
Fanka BB :)
TakDpo, ale idź, za tydzieńoby była

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TakDpo, ale idź, za tydzieńoby była
Wpadka na naszym etapie to raczej miraż... Ale kto wie, co zaświaty szykująHmmm to niech teściu przyniesie wpadkę. To mojemu bratu synka urodził się rok po śmierci mojego taty, ten sam dzień
![]()
byłby bo musiałabym dzielić opiekę ze swoim exa trzeba było wpadać za młodu i urodzić mając 18 lat jak ja, to teraz by płaczu nie było!![]()
Mam znajoma, która wpadła mając 43 lata i na tabsach anty, twierdzi, ze zjadła wszystkie, codziennie jednaWpadka na naszym etapie to raczej miraż... Ale kto wie, co zaświaty szykują![]()
@Madame JS bosze przeczytałam teraz co napisałam, przepraszamHmmm to niech teściu przyniesie wpadkę. To mojemu bratu synka urodził się rok po śmierci mojego taty, ten sam dzień
![]()
Mam stwierdzone pcos. W zasadzie tylko cykle na to wskazywały (długie ok 35-50 dni i niereguarlne) i obraz usg… ogólnie po za tym wszystko ok. Badania męża i moje… owulacji nie było na monitoringach. A staraliśmy się już praktycznie rok (z przerwami, ale rok). 2x1 tabl od 3-7 dc. Biore tez ovarinWow jak pięknie! Czemu aromek dostałaś? Jak wcześniej u Ciebie wyglądało jaka dawka, sorki nie kojarzę Twojej histori![]()
ja też dzielę, ale już coraz mniej się interesujebyłby bo musiałabym dzielić opiekę ze swoim ex![]()
Rozumiem, u mnie podobnie tyle, że nie mam stwierdzonego pcos. A jakie amh masz z ciekawości już pytam.Mam stwierdzone pcos. W zasadzie tylko cykle na to wskazywały (długie ok 35-50 dni i niereguarlne) i obraz usg… ogólnie po za tym wszystko ok. Badania męża i moje… owulacji nie było na monitoringach. A staraliśmy się już praktycznie rok (z przerwami, ale rok). 2x1 tabl od 3-7 dc. Biore tez ovarin![]()