Bolilol
Fanka BB :)
a czego nie?Trzy ciałka żółte? Co Ty wpierdalałaś w tym cyklu![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a czego nie?Trzy ciałka żółte? Co Ty wpierdalałaś w tym cyklu![]()
to teraz będę odliczać do twojego testowaniaZgadnijcie kto ma endo o grubości 6mm i trzy ciałka żółte![]()
czekaj...na stymulacji czy bez?a czego nie?![]()
bezczekaj...na stymulacji czy bez?
Bliźniaki stają się realną opcjąa czego nie?![]()
Mówiłam Ci, że suple są lepsze niż afirmacjaZgubiłam kluczyki do auta z wrażeniana szczęście znalazłam
![]()
ŁAMIESZ MI SERCEambitne plany macie
Tak teoretycznie to najlepiej przeciez uprawiać seks co drugi dzień przez cały cykl od zakończenia @ po dostanie kolejnej, ale jak ktoś nie ma takiego libido/ochoty/sily/czasu/możliwości i chce oszukać system owulakami, to może nieźle się naciąć - szczególnie że instrukcja obsługi owulakow i sposób wyznaczania owu przez premom na podstawie zdjęć owulakow są ze sobą sprzeczne
I znów temat gówna gdzieś tam w tleDziewczyny, jestem po wizycie. Wklejam Wam co mi lekarz powiedzial
Zobacz załącznik 1484259
Hattrick HattrickJuż nie wiem, czy chce te dwie kreski w tym miesiącu, można to jakoś cofnąć?![]()