Owulacja
Fanka BB :)
Ja też mam pryszcza na pryszczuJa mam nadzieję, że zaraz będzie wysyp jak pryszczy na mojej twarzy![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też mam pryszcza na pryszczuJa mam nadzieję, że zaraz będzie wysyp jak pryszczy na mojej twarzy![]()
No to ładnie u Ciebie działa, u mnie nie ogarniam czemu, ale coś nie do końca, albo druga wersja ginekolog nie umie nawet dobrze sprawdzić pęcherzykówZawsze jedną tabletkę dziennie.
No to nasze pryszcze niech się zamienia na kreski na grupieJa też mam pryszcza na pryszczu![]()
Też mam taką nadziejęJa mam nadzieję, że zaraz będzie wysyp jak pryszczy na mojej twarzy![]()
W środę indukcja z uwagi na cukrzycę, chyba ze coś się do tego czasu zmieniCudownie. A co u Ciebie
![]()
Trzymam kciuki żeby było dobrzeW środę indukcja z uwagi na cukrzycę, chyba ze coś się do tego czasu zmieni
Przesyłam wam w każdym razie cionszowe fluidy.![]()
P.S. Nie wpisujcie „blow” w gify![]()
Pryszcze to objaw ciąży? Spodziewam się trojaczków zatemNo to nasze pryszcze niech się zamienia na kreski na grupie![]()
pryszcze na brodzie to znak na cionszaPryszcze to objaw ciąży? Spodziewam się trojaczków zatem.
A ja nie mam w tym cyklu pryszczypryszcze na brodzie to znak na cionsza![]()