reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Niech Ci lekarz dobrze ogarnie endometrioze. Moja znajoma z endo miała 2 jajniki cięte i zabieg robiony na nfz, teraz przy staraniach w 1 cyklu zaszła, a każdy lekarz jej mówił, że w jej przypadku mało prawdopodobne, że raczej in vitro tylko w grę wchodzi. Mam nadzieję, że jak dobrze się Tobą zajmą i u Ciebie pójdzie dobrze 💚✊🍀
Byłam już u jednego we Warszawce tez spec. Od endo i właśnie mówił żeby dać sobie jeszcze kilka miesięcy i wtedy podjąć decyzje.
A teraz w kwietniu idę jakby sprawdzić czy ten we Warszawce miał racje tyle ze będę miała pełen pakiet badań zrobionych.
Jestem dobrej myśli chodź bardzo się obawiam ze jednak ten zabieg będzie i tyle kasy trzeba będzie wyłożyć bo na NFZ nie pójdę , już mi raz zrobili

reklama
Hej!
Ja dzis obudzilam się z pakietem dolegliwości. Cycki nabrzmialy, sutki tez wrazliwe. Bol prawego jajnika zresztą calej miednicy, pochwa, szyjka wszystko wrazliwe na dotyk i bolesne. Wczoraj mierzylam temperature, to mi prysnelo tym sluzem na rękę taki wodnisty byl, rozciagliwy. Dzis juz mniej. W srodki wszystko opuchnięte, boli mnie cała miednica przy siadaniu . Pasek ovu osiagnął max wybarwienie, ale premom zczytał go z niższą liczbą. I teraz pytanie do dziewczyn, ktore tez mają takie dolegliwości i sprawdziły u gina - czy takie objawy to pękanie pęcherzyka? Wczoraj mialam ten śluz wodnisty i lekko różowy- dziś cappuccino 🤣🤣.... ja obstawiam, ze wlasnie dziś mam ovu i zamierzam od jutra liczyć 1 d po i sprawdzić proga za 7 dni.... co do temperatury to ona spada w dół??? Macie jakieś swohe spostrzeżenia?

Załączniki

• Screenshot_20230116-094416_Premom.jpg
    Screenshot_20230116-094416_Premom.jpg
    134,5 KB · Wyświetleń: 46
Dziewczyny, a jak to jest z retinolem i podchodnymi na twarz podczas starań?
Bo że w ciaży nie można to wiem, a czy na starania też powinno się odstawić?

Hej!
Ja dzis obudzilam się z pakietem dolegliwości. Cycki nabrzmialy, sutki tez wrazliwe. Bol prawego jajnika zresztą calej miednicy, pochwa, szyjka wszystko wrazliwe na dotyk i bolesne. Wczoraj mierzylam temperature, to mi prysnelo tym sluzem na rękę taki wodnisty byl, rozciagliwy. Dzis juz mniej. W srodki wszystko opuchnięte, boli mnie cała miednica przy siadaniu . Pasek ovu osiagnął max wybarwienie, ale premom zczytał go z niższą liczbą. I teraz pytanie do dziewczyn, ktore tez mają takie dolegliwości i sprawdziły u gina - czy takie objawy to pękanie pęcherzyka? Wczoraj mialam ten śluz wodnisty i lekko różowy- dziś cappuccino 🤣🤣.... ja obstawiam, ze wlasnie dziś mam ovu i zamierzam od jutra liczyć 1 d po i sprawdzić proga za 7 dni.... co do temperatury to ona spada w dół??? Macie jakieś swohe spostrzeżenia?
ja mam na owu spadek temp, nie jakiś duży, po prostu mam niższa niż poprzedniego dnia

Weszłam sobie na grupę o ziołach na FB , pojawiło się zapytanie jak się wspomóc ziołami gdy badania są ok a ciąży dalej nie ma. Rozwalają mnie takie komentarze i to dodawane przez kobiety 🙈🤔🫠

Załączniki

• Screenshot_2023-01-16-09-50-57-64_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg
    Screenshot_2023-01-16-09-50-57-64_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg
    295,1 KB · Wyświetleń: 89
  • Screenshot_2023-01-16-09-51-37-69_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg
    Screenshot_2023-01-16-09-51-37-69_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg
    271,2 KB · Wyświetleń: 91
  • Screenshot_2023-01-16-09-52-14-70_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg
    Screenshot_2023-01-16-09-52-14-70_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg
    280,5 KB · Wyświetleń: 88
reklama
Do góry