Bolilol
Fanka BB :)
sikaaaaaj! Jak się nie zestresujesz w pełni uprawniona bielą przy tak wczesnym teście, to sikajJa tez mogę siknąć jestem w 7dc![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
sikaaaaaj! Jak się nie zestresujesz w pełni uprawniona bielą przy tak wczesnym teście, to sikajJa tez mogę siknąć jestem w 7dc![]()
a czemu mam się zestresować ? Wiadomo przecież ze będzie bielsikaaaaaj! Jak się nie zestresujesz w pełni uprawniona bielą przy tak wczesnym teście, to sikaj![]()
niektórzy się stresują każda bielą, więc wolałam to dodać, żebys nie poczuła, że Ci coś narzucam, zmuszam Cię czy cośa czemu mam się zestresować ? Wiadomo przecież ze będzie biel![]()
NieAle to miałaś brana wtedy luteinę jak robiłaś proga?
Bożena miała gorączkęNie ma co pokazywać bo mierzyłam tylko przez ostatnie 3 dni, bo wcześniej byłam chora i temp mi wskazywała na 38,88![]()
A ten facet od odrobaczenia to myślał o swoim robalu czy o czym ?Weszłam sobie na grupę o ziołach na FB , pojawiło się zapytanie jak się wspomóc ziołami gdy badania są ok a ciąży dalej nie ma. Rozwalają mnie takie komentarze i to dodawane przez kobiety![]()
Masz robakija byłam na wakacjach i nie zaszłam. Co robię źle?
A ten facet od odrobaczenia to myślał o swoim robalu czy o czym ?![]()