Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciukiOo to jesteśmy ten sam rocznikale ja jestem z listopada wiec uwazam ze nadal mam 33 lata
Bardzo bym chciała urodzić mając jeszcze tyle na koncie co oznacza ze w przyszłym cyklu misze zajsc.
Oh well..
Hej, to wcale nie musza być zle wieści. Powtarzaj za 2 dniHej. Pisałam w staraczkach. Nie zapisywałam się na testowanie. Zrobiłam dziś betę 10 dpo, 2.3. Wyjątkowo mnie to dziś załamało. Staramy się 4 lata. Dziś jest jeden z tym dni, w którym nie mam siły na więcej nadziei.
Robiłaś może progesteron?Hej. Pisałam w staraczkach. Nie zapisywałam się na testowanie. Zrobiłam dziś betę 10 dpo, 2.3. Wyjątkowo mnie to dziś załamało. Staramy się 4 lata. Dziś jest jeden z tym dni, w którym nie mam siły na więcej nadziei.
A leczycie się w klinice? Pewnie to nie jest dzień na "dobre rady", ale znam kilka par, które były przebadane pod niby "każdym kątem", ale w końcu trafiali na sensownego lekarza, który w kilka cykli pomógł zajść w ciążę...Hej. Pisałam w staraczkach. Nie zapisywałam się na testowanie. Zrobiłam dziś betę 10 dpo, 2.3. Wyjątkowo mnie to dziś załamało. Staramy się 4 lata. Dziś jest jeden z tym dni, w którym nie mam siły na więcej nadziei.
ja chce sweteeeeeer. Ale umiem tylko szaliki i mam już pół pleców, a nie wiem jak się wziąć za resztaNie, ale babcia męża umie takie wełniane skarpety wyglądające jak wory![]()
ale miałaś 2,3 czy tam był znak mniejszości?Hej. Pisałam w staraczkach. Nie zapisywałam się na testowanie. Zrobiłam dziś betę 10 dpo, 2.3. Wyjątkowo mnie to dziś załamało. Staramy się 4 lata. Dziś jest jeden z tym dni, w którym nie mam siły na więcej nadziei.
Rozumiem.Wiem jakby on to w przenosni powiedzial. Jego zdaniem z 10prog ciezko ciazy by utrzymac. Musi byc wiecej. Tez mowie co on mi mowilnie jest to moje zdanie. Chcialam tylko wiedziec czy badac czy nie bo nie dopytalam a on juz na urlopie
![]()
Ja też bym chciała, mam taki wymarzony wzór i kolor, ale obczaiłam ostatnio w action włóczki i średnio ekonomicznie by to wyszło, już abstrahując, że musiałabym to komuś zlecić ;-p.ja chce sweteeeeeer. Ale umiem tylko szaliki i mam już pół pleców, a nie wiem jak się wziąć za reszta![]()