U
użytkowniczka 212
Gość
możecie pić za mnie, bo u mnie niestety będzie posuchaNo, ja wczoraj winka trochę, jakby nie badanie jutro
, to bym dziś grzańca sobie zrobiła i za Ciebie też bym wypiła
, ale jutro nadrobię
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
możecie pić za mnie, bo u mnie niestety będzie posuchaNo, ja wczoraj winka trochę, jakby nie badanie jutro
, to bym dziś grzańca sobie zrobiła i za Ciebie też bym wypiła
, ale jutro nadrobię
![]()
Chyba "wjebać"jebac pączki![]()
paczkow akurat nie lubię. Choć gdyby były z frytkami, to bym rozważyłaChyba "wjebać"![]()
Ja też tak mam, chociaż raz robiłam na spodzie z płatków owsianych i o dziwo ta wersja mi smakowałaNo niby mogę, ale nie lubię takich zamienników. Pizza, która nie jest pizzą to nie pizzaPoza tym co do pizzy to po wakacjach we Włoszech mam wygórowane wymagania
![]()
W lutowym wrzućmy to. Bo miło wiedzieć coś o tej osobie, której się udałoMoże powinno to być napisane w regulaminie?
Kochaniutka, jak Ty masz teraz takie smaki, to ciekawe na co Ty będziesz miała ochotę w ciążypaczkow akurat nie lubię. Choć gdyby były z frytkami, to bym rozważyła![]()
W lutowym wrzućmy to. Bo miło wiedzieć coś o tej osobie, której się udało![]()
Idź coś zjedz@Bolilol barszcz czerwony z ziemniaczanymi talarkami zamiast uszek, bigos z frytkami, śledź we frytkach, frytki w kutii zamiast bakalii, sernik z ziemniaczanym spodem![]()
mój mąż ma te same obawy patrząc od lat na to, co jemKochaniutka, jak Ty masz teraz takie smaki, to ciekawe na co Ty będziesz miała ochotę w ciąży![]()