Aczkolwiek@to_na_pralkę
Fanka BB :)
Znak z niebios. Lepiej się przyzwyczajaćKorniszon
Ej dalej mnie swędzą suty
I mam cyce wielkie jak donice![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Znak z niebios. Lepiej się przyzwyczajaćKorniszon
Ej dalej mnie swędzą suty
I mam cyce wielkie jak donice![]()
U nas pies dojada takie rzeczyCzasem mnie bierze taki smak na parówy mega, kupuję paczkę, jem jedną a reszta leży i... nie wiem, kurwieje w tej lodówce, bo nie umiem inaczej tego nazwać
„kurwieje” w lodowce dobreCzasem mnie bierze taki smak na parówy mega, kupuję paczkę, jem jedną a reszta leży i... nie wiem, kurwieje w tej lodówce, bo nie umiem inaczej tego nazwać
u mnie ostatecznie też...U nas pies dojada takie rzeczy![]()
Niby nie wierzyłam w ten cykl bo dużo stresu w robocie i grypsko, ale jakoś mi się odmieniło i afirmacja wróciła do łaskZnak z niebios. Lepiej się przyzwyczajaćw ciąży bolą w ch…, później bolą bo nawał, później bo zastój, później bo dziecko za rzadko z jadło, a później, bo dziecko pogryzło
same słodkości
![]()
mój Stary tak mówi jak coś już wygląda jak wygląda. Np "o nie, rukola mi skurwiała"„kurwieje” w lodowce dobre![]()
ja też leje do laptopa i Stary na mnie patrzy xDPrzez Was jestem głodna, więc żre ananasa, ale mąż na mnie patrzy podejrzliwie, bo chichocze do telefonu, więc nie mogę dodać keczupu o musztardy
Ja mowie, ze umarła albo wyzionęła duchamój Stary tak mówi jak coś już wygląda jak wygląda. Np "o nie, rukola mi skurwiała"![]()
staram się powstrzymywać, ale chyba wyglądam jeszcze głupiejja też leje do laptopa i Stary na mnie patrzy xD