Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
może antybiotyki tak działają na endo? Może to właśnie dobrze?elo, powiem Wam, że mam 5dc a jeszcze dużo żywej krwi. Raczej tak nie mam nigdy... histeroskopie miałam w 6dc i prawie nic już nie było. Dziwnie
Od rana żrę naprzemiennie Apap i Ibuprom więc nie mogęChodź, zapraszam, winka?
![]()
o, wiesiołka nie kupiłamOd rana żrę naprzemiennie Apap i Ibuprom więc nie mogęale idę sobie zapodać jeszcze dwie kapsułeczki wiesiołka
![]()
No, ja to tego klubu chyba też się wpisuję. I głównie też „wyżywam” się na suplach, ciuchach i kubkachChodź, zapraszam, winka?
![]()
Też bym tak przypuszczała …może antybiotyki tak działają na endo? Może to właśnie dobrze?
Aha rozumiemto co zwykle, tylko zwykle po prostu podjeżdżam do apteki jak widzę, że się coś kończy, więc wydaje na raty - tu 40, tu 120, tu 150. A jako że jak mam doła, to kupuje, to wykorzystałam go dzisiaj na zakupy supli i kupiłam wszystkie na raz, stawiając na jedną markę - na aliness - i dopiero teraz zobaczyłam jak to się wszystko sumuje
A nie, z nowych to resweratlor kupiłam, wcześniej nie go nie brałam.
Widzisz, warto rozmawiaćo, wiesiołka nie kupiłam![]()
Pije właśnie grzaneChodź, zapraszam, winka?
![]()