królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Oki zgadzam się na owulację, do 3 razy sztukaU mnie to jeszcze na pewno nie to. Prędzej owu, bo od wczoraj mnie piersi bolą, ale proszę trzymać kciuki![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oki zgadzam się na owulację, do 3 razy sztukaU mnie to jeszcze na pewno nie to. Prędzej owu, bo od wczoraj mnie piersi bolą, ale proszę trzymać kciuki![]()
Nie dziwię się też obsikałabym wszystkie pozostałe testyJa oczywiście czekając teraz na betę ocipcieje, więc sikałam jezcze raz, bo przecież to niemożliwe
. Jak wariatka, tak tak
nigdy normalna nie byłam
![]()
Tylko teraz nie widziałam kreski, ale jednak jestNie dziwię się też obsikałabym wszystkie pozostałe testy![]()
O ktorej wyniki? Ja mialam po 3 hJa oczywiście czekając teraz na betę ocipcieje, więc sikałam jezcze raz, bo przecież to niemożliwe
. Jak wariatka, tak tak
nigdy normalna nie byłam
![]()
Dawaj 2 test, napatrzam się i przeniosę na swójTylko teraz nie widziałam kreski, ale jednak jesthaha wypieram ja
![]()
Nie wiem właśnie, wiem, że o 9 zabiera kurier, więc liczę, że do 13 będzieO ktorej wyniki? Ja mialam po 3 h
Także chyba nie znikłaDawaj 2 test, napatrzam się i przeniosę na swój![]()