Calineczka92
Fanka BB :)
Haha no odświeżyłam jakby inaczej

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha no odświeżyłam jakby inaczej
o 13 mam spotkanie, kurde, jak ja będę forum odświeżaćHaha no odświeżyłam jakby inaczej, ale tak po 13 widziałem, że ściągałam kiedyś badania, więc pewnie to też tak będzie więc jeszcze 2.5-3h
. Najgorsze jest to, że spać mi się chce okropnie, chyba muszę kawkę wypić
![]()
Ja mam akurat przerwę obiadową uffo 13 mam spotkanie, kurde, jak ja będę forum odświeżać![]()
Idź prześpij te 2 h .... nie zebym sciagała z CiebieHaha no odświeżyłam jakby inaczej, ale tak po 13 widziałem, że ściągałam kiedyś badania, więc pewnie to też tak będzie więc jeszcze 2.5-3h
. Najgorsze jest to, że spać mi się chce okropnie, chyba muszę kawkę wypić
![]()
Sama nic nie kumam
Mnie też opier..l już miałam skręcić w prawo do apteki ale jednak w lewo w stronę domu. Nie mam testu. Na okres się coś zanosi słabo, albo zanosi się a ja udaje że się nie zanosi. Okres ma być najpóźniej we czwartek.Widzisz opierdolilam Cię wczoraj i od razu kreska![]()
a normalnie masz? Ja nie mam na zewnątrz nigdy, nawet przy wiesiołku. Więc on może siedzi w środku i się nie wychyla?jestem bardzo blisko owulacji i zero plodnego śluzuA wiesiołek jadłam w tym cyklu
może to ten taki bezowulacyjny, co go każda kobieta raz w roku niby ma? Nie życzę Ci tego oczywiście, ale może o to chodzi w tej zagadceSama nic nie kumam![]()
Chciałbym, a tu muszę pracowaćIdź prześpij te 2 h .... nie zebym sciagała z Ciebieale mi też spać się chce
pewnie przez pobudkę o 4.50