Calineczka92
Fanka BB :)
No i bardzo dobrze!Jedno jest pewne. Jeden test na następny cykl leży w szufladzie i sobie czeka.Jestem zatem przygotowana
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i bardzo dobrze!Jedno jest pewne. Jeden test na następny cykl leży w szufladzie i sobie czeka.Jestem zatem przygotowana
![]()
przykro mi, że się nie udało w tym cyklu i tuleHej dziewczyny, u mnie dziś już deprecha.. test 13dpo raczej nie pozostawia złudzeń no ale zatestuje jeszcze jutro oficjalnie jak lekarz powiedział.. Wczoraj wzięłam ostatniego dupka więc teraz czekam aż @ przyjdzie **uj wie kiedy.. Boje się że mi sie teraz wszystko poprzestawia przez ten progesteron i myśle w którym dc zapisać się na wizytę bo chce teraz podejść do iui na stymulacji, a dobrze byłoby żebym zaczęła brać aromek od 3dc a nie jak mi kiedyś proponował od połowy cykluTyle że nie widzi mi się iść na monitoring podczas okresu..
PrzytulamDobra, żeby sprawa była jasna. Test biały. Czekam na @. Oczywiście, że stojąc w aptece czułam że zbliża sięi jak już wróciłam to wiedziałam że będzie biel. Ale nie powiem, że mam dołek trochę. Plan działania mam już od jakiegoś czasu. Monitoring żeby nie strzelać w ślepo
![]()
Kochana nie załamuj się tylko działaj!Hej dziewczyny, u mnie dziś już deprecha.. test 13dpo raczej nie pozostawia złudzeń no ale zatestuje jeszcze jutro oficjalnie jak lekarz powiedział.. Wczoraj wzięłam ostatniego dupka więc teraz czekam aż @ przyjdzie **uj wie kiedy.. Boje się że mi sie teraz wszystko poprzestawia przez ten progesteron i myśle w którym dc zapisać się na wizytę bo chce teraz podejść do iui na stymulacji, a dobrze byłoby żebym zaczęła brać aromek od 3dc a nie jak mi kiedyś proponował od połowy cykluTyle że nie widzi mi się iść na monitoring podczas okresu..
mi gin mówiła ostatnio, że muszę dobić do 50Gratulacje @Karola3092 <3
Ja mam pytanie? Czy poziom wit D 38 jest ok czy powinien być koło 60? Bo różnie jest w źródłach
oooo dobrze wiedzieć i jaką dawkę wit D przyjmujesz?mi gin mówiła ostatnio, że muszę dobić do 50
mam brać 5000 dziennie przez dwa miesiące i powtórzyć badanie - ale mi wyszedł niedobór, miałam tylko 21, więc nam zależy na szybkim podbiciu, żeby się wydostać z niedoboruoooo dobrze wiedzieć i jaką dawkę wit D przyjmujesz?
Proszę bardzo, właśnie przyszło