Aewea
Fanka BB :)
teraz aplikacja mi pokazuje 4+1 wiec planuje nie wcześniej jak koniec 5 lub 6 tydzień, lub jak beta będzie 1000. Narazie czekam na jakikolwiek terminW którym tygodniu planujecie usg?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
teraz aplikacja mi pokazuje 4+1 wiec planuje nie wcześniej jak koniec 5 lub 6 tydzień, lub jak beta będzie 1000. Narazie czekam na jakikolwiek terminW którym tygodniu planujecie usg?
U mnie 4+3, no musi być ponad 1000 żeby było widać to fakt. Ja się umówiłam na 2 lutego w sumie wtedy 5t+5. Jutro zobaczę jaki przyrost, to wtedy sobie policzę w sumie jakby wychodziło żeby było ponad 1000teraz aplikacja mi pokazuje 4+1 wiec planuje nie wcześniej jak koniec 5 lub 6 tydzień, lub jak beta będzie 1000. Narazie czekam na jakikolwiek termin
mi właśnie umówili wizytę na 3 lutego, mam nadzieje ze nie będzie za wcześnieU mnie 4+3, no musi być ponad 1000 żeby było widać to fakt. Ja się umówiłam na 2 lutego w sumie wtedy 5t+5. Jutro zobaczę jaki przyrost, to wtedy sobie policzę w sumie jakby wychodziło żeby było ponad 1000![]()
Myślę, że nie bo masz nawet większą betę niż jami właśnie umówili wizytę na 3 lutego, mam nadzieje ze nie będzie za wcześnie![]()
niby tak, ale w sumie z moimi cyklami nawet nie jestem w stanie określić, który DPO itpMyślę, że nie bo masz nawet większą betę niż ja![]()
No ja też mam cykle w cały świat, ale mierzyłam temp. Więc stąd wiem ile dponiby tak, ale w sumie z moimi cyklami nawet nie jestem w stanie określić, który DPO itp![]()
a ja właśnie sobie ten cykl całkowicie odpuściłam i jak widać opłacało sięNo ja też mam cykle w cały świat, ale mierzyłam temp. Więc stąd wiem ile dpo.
Ja mam to samoA Was tez pobolewa podbrzusze? Bo mnie tak co jakiś czas kłuje raz mocniej raz lżej, czuje czasami taki tez rozpieranie