Aczkolwiek@to_na_pralkę
Fanka BB :)
Komu Nokia 6020 w abonamencie za złotówkę ? 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Test biały okresu nie ma
Ojaaaa, to były sprzętyKomu Nokia 6020 w abonamencie za złotówkę ?![]()
Mam tak samoJa jiz bym mega chciala dostać okres zeby zacząć następny cykl.
I mieć w nim szansę![]()
o tak racja przepraszam, muszę się wypisać z testowania, dzięki @LadyCaro za czujność@klaudioszek to zamulił dupe i w ciąży od grudnia jest, ale zapomniał się wypisac xD
Mój się właściwie dopiero zaczął, 7 dzień, ale następny też będzie obfity w nowe, więc sama nie wiem, czy czekam, czy właśnie się obawiam …Ja jiz bym mega chciala dostać okres zeby zacząć następny cykl.
I mieć w nim szansę![]()
Jeśli teraz już jest to może coś się po prostu oczyściło. Jak reszta będzie w porządku to dobrze, ale jak coś Cię zaniepokoi to skonsultuj się z lekarzem. Pytałam o to, bo ja z reguły okresy mam raczej skąpe a czasem wypadają ze mnie, dosłownie, kawałki tkankiNie sprawdzałam tego dokładnie wiec nie wiem za bardzo. Byłam w ruchu od rana bo to się zadziało w pracy a ja w pracy jestem cały czas w ruchu.
Rany ja tez tak mam, ciągle chodzę głodna ale na nic nie mam apetytuJa rano budząc się jestem glodna jak wilk.... i wypijam kawe, po czym nie chce mi sie jeść... albo jestem glodna, robie cos pysznego jak np wczoraj kurczaka z cukinią, papryką, cebulą i ryżem, po czym gdy jest gotowe już mi sie nie chce jeść. Pytanie czemu nie chudnę? Juz trzeci tydz nie wchodze na wagę ze strachu![]()