reklama
Kaala
Fanka BB :)
Będzie dobrzeJa dzisiaj o 13 mam prezentację bardzo ważnego projektu przed Zarządem. Trzymajcie kciuki
![]()

Elph
Dobrze rozumiem: nutella z dyni?Ja dzisiaj na śniadanko miałam naleśniki gryczane z nutella z dyni dodatkwo brzoskwinia duszona na patelni
Na II mam czekoladowy pudding z tapioki z fruzelina wisniowa
Do picia mam 2l wody

Jednak się wpiszę na lutowe kreski, tylko poczekam do piątku żeby wiedzieć czy cykl wypadnie podobnie jak ostatnio
Byłam wczoraj na trzecim już mrożeniu brodawki na stopie i tak bardzo to mnie jeszcze nie bolało (w sensie po zabiegu, bo w trakcie tak jak zawsze). Aż mnie jajnik przestał boleć haha
Pati2388
Trzymam kciuki dasz radę powodzeniaJa dzisiaj o 13 mam prezentację bardzo ważnego projektu przed Zarządem. Trzymajcie kciuki
![]()

Kaala
Na
- Dynia 180g ( nagrzewasz piekarnik do 200, kroisz w kostkę i pieczesz 15-20min )
- kakao 20g
- orzech laskowy prażony 30g
- cynamon szczypta
- syrop klonowy 20g
Składniki łączysz i blendujesz . Smak 10/10
przepis na 2 porcjeDobrze rozumiem: nutella z dyni?chcę to
Jednak się wpiszę na lutowe kreski, tylko poczekam do piątku żeby wiedzieć czy cykl wypadnie podobnie jak ostatniojak przedostatni miał 48 dni a ostatni 29 to ciężko zgadywać
jakby nic nie było widać na USG to w sumie bardziej marcowe kreski niż lutowe, ale myślę że będzie jakiś porządny pęcherzyk.
Byłam wczoraj na trzecim już mrożeniu brodawki na stopie i tak bardzo to mnie jeszcze nie bolało (w sensie po zabiegu, bo w trakcie tak jak zawsze). Aż mnie jajnik przestał boleć hahaale zła jestem bo zaczęłam czytać czy można robić krioterapię na krwawiącej ranie, bo mi babeczka najpierw trochę skóry wycięła i myślałam że przez to tak boli. Odpowiedzi nie znalazłam, ale wyczytałam że teraz to się brodawki usuwa laserowo, bo krioterapię nieraz trzeba powtarzać, jest bolesna, długo się goi a czasem powoduje rozrost brodawki zamiast usunięcia. Laserem zwykle jeden zabieg wystarczy a rana goi się 5-10 dni a nie miesiąc... Żałuję że wcześniej o tym nie słyszałam. 750 zł już wydałam na mrożenie a jeden zabieg laserem za 100-200 zł by pewnie załatwił sprawę.
- Dynia 180g ( nagrzewasz piekarnik do 200, kroisz w kostkę i pieczesz 15-20min )
- kakao 20g
- cynamon szczypta
- syrop klonowy 20g
Calineczka92
Mniam, brzmi obłędnie!Na
przepis na 2 porcje
- kakao 20g
- cynamon szczypta
- syrop klonowy 20g
Avy
@Aczkolwiek@to_na_pralkę @Nasturtium @aurii_orelii
Melduję, że byłam na badaniu. Wieczorem będą wyniki. Dzięki za pomoc!
Melduję, że byłam na badaniu. Wieczorem będą wyniki. Dzięki za pomoc!
Nasturtium
Coś dla mnie, uwielbiam dynię, orzechy i czekoladęNa
przepis na 2 porcje
- kakao 20g
- cynamon szczypta
- syrop klonowy 20g

Nasturtium
Daj znać jakie wyniki koniecznie.@Aczkolwiek@to_na_pralkę @Nasturtium @aurii_orelii
Melduję, że byłam na badaniu. Wieczorem będą wyniki. Dzięki za pomoc!![]()
reklama
Pierwsze 🥰
No właśnie nie wiem i się zastanawiam. Czy nie lepiej ten progesteron zrobić po miesiącu stosowania dostinex . Tylko że jeżeli tak to wszystko się w czasie odklada i dopiero na wizytę bym poszła pod koniec marca . Wgl to może mieć jakiś wpływ bo jak nie to zrobię ten progesteron teraz i ogarnę wizytę w tym cyklu.a nie to jak na wizytę to rób od razu! Chyba źle zrozumiaalm