HeraUnique
Fanka BB :)
A Ty jak sie czujesz?Jak tam dziewczyny się czujecie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A Ty jak sie czujesz?Jak tam dziewczyny się czujecie?
A przez dzień dopada Cię zmęczenie?ja póki co nawet dobrze, ale mimo bycia w domu i tak budzę się z rana i już nie mogę zasnąć. Trochę mnie brzuch pobolewa jak narazie![]()
A To niedobrze, ale no zmienia się gospodarka, człowiek też więcej gdzieś i inaczej je i pewnie dlatego.Very good indeedchoć juz druga noc bolal mnie żołądek
![]()
No i cudownieja się czuję jakbym w ogóle w ciąży nie była i bardzo mi to pasuje. Jak bolał mnie poprzednio brzuch to szłam zawsze z duszą na ramieniu do toalety że coś się stanie, a teraz jestem oazą spokoju![]()
Ja dobrze chociaż ciężko mi się wstaje coś, czuje się zmeczonaA Ty jak sie czujesz?
to zależy wcześniej to bym spała cały czas, a teraz od 2-3 dni jak mam jakieś zajęcie to jest okej trochę ziewam ale nie mam takiego uczucia ze muszę się położyć. Ale z drugiej strony po 19 najchętniej bym już spała i zazwyczaj usypiam zaraz po 20A przez dzień dopada Cię zmęczenie?
A To niedobrze, ale no zmienia się gospodarka, człowiek też więcej gdzieś i inaczej je i pewnie dlatego.
No i cudownie![]()
A no to dobrze w sumieto zależy wcześniej to bym spała cały czas, a teraz od 2-3 dni jak mam jakieś zajęcie to jest okej trochę ziewam ale nie mam takiego uczucia ze muszę się położyć. Ale z drugiej strony po 19 najchętniej bym już spała i zazwyczaj usypiam zaraz po 20
Tez bym juz chciala byc u ginekologaJa dobrze chociaż ciężko mi się wstaje coś, czuje się zmeczona. Dziś jedynie mnie przebudził nad ranem ból piersi, potem już lepiej
. A tak to bardzo wczoraj miałam kłóciła pobolewania delikatne na jajnikach, więc nie mogę narzekać. Już nie umiem się doczekać jutrzejszej wizyty
![]()
Jutro o 13 masz? Ogólnie przez zachodzące zmiany hormonalne mogą wystąpić niestrawnościTez bym juz chciala byc u ginekologaa to dopiero jutro
No z tym żołądkiem to sama nie wiem. Bo jem tak samo itp wiec nie mam pojecia co tam sie dziejemoze jakaś lekka niestrawność
![]()
Ja też jutro idęJa dobrze chociaż ciężko mi się wstaje coś, czuje się zmeczona. Dziś jedynie mnie przebudził nad ranem ból piersi, potem już lepiej
. A tak to bardzo wczoraj miałam kłóciła pobolewania delikatne na jajnikach, więc nie mogę narzekać. Już nie umiem się doczekać jutrzejszej wizyty
![]()
Tak jutro na 13Jutro o 13 masz? Ogólnie przez zachodzące zmiany hormonalne mogą wystąpić niestrawności.
dużo nas idzie jutroTak jutro na 13ciekawe ile zobacze
![]()