reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
Juz oglądałam i już wszyscy w domu widzieli i wszystkim sie podobają haha :-) i najprawdopodobniej kupimy je- i chyba taki zestaw ja Ty :-D:-D:-D bo tez mamy mały pokój dla dziecka i te meble jak w mordę strzelił;-):-) kurcze poprawiłaś mi humor :-D super!

Juz oglądałam i już wszyscy w domu widzieli i wszystkim sie podobają haha :-) i najprawdopodobniej kupimy je- i chyba taki zestaw ja Ty :-D:-D:-D bo tez mamy mały pokój dla dziecka i te meble jak w mordę strzelił;-):-) kurcze poprawiłaś mi humor :-D super!

No to sie bardzo ciesze:) Ja je ustawiłam na jednej scianie, dokładnie 3 metry i te 4 mebelki wezły idealnie:) a kolor jaki wybrałas? Tez ten czy moze inny?:)

My w przyszłości też mamy zamiar kupować meble BRW. Teraz mamy zestaw Kent (z mojego starego pokoju) sa niedrogie i ładnie wyglądają;-)

My w przyszłości też mamy zamiar kupować meble BRW. Teraz mamy zestaw Kent (z mojego starego pokoju) sa niedrogie i ładnie wyglądają;-)

Ja narazie wszystko tam kupowałam... tanie i porządne mają te meble... :) za każdym razem jak pojechałam do salonu BRW to coś znalazłam..., teraz już mi się nie chce jezdzic po całym śląsku za meblami;) Odrazu BRW:)

Asiowo najfajniesze jest to, że mają bardzo duży wybór i każdy znajdzie coś dla siebie:tak: wystarczy tylko wymierzyć pokój

reklama
A ja sie dzisiaj ujeździłam po tych wszystkich sklepach meblowych i nic nie było :no: w ikei tez nie bardzo mi sie podobały komody :baffled:
jak dobrze miec Was dziewczynki! zawsze cos doradzicie!

Do góry