Drzemki w ciągu dnia są bardzo różnie. Bywa że po śniadaniu pośpi ze 2-3 h, a potem w ciągu dnia na 15 min po karmieniu i potem w okolicach 16/17 na godzinę np i czasem okolica 19/20 na 1/2 h. A bywa że od drzemki porannej tylko te krótkie drzemki i do późnego wieczora nicJa na jutro mam już przygotowane 120 ml, bo w środę mąż mowil, ze wypiła te 60 ml i piłaby jeszcze, ale jakoś ją zagadał i zająłmoja mam wrażenie, że czuje, że wychodzę i się wtedy budzi...
A jak u Was wyglądają drzemki w ciągu dnia? U nas ciagle krociotkie, ale dość częste - po ok. 1,5 h aktywności robi się mega marudna i chce cycka, jedząc zasypia, czasem pośpi 15 minut, pol h, czasem 45 minut, pobudka i tak w kolko![]()

A dziś to już jakoś ledwie daję radę. Straszna maruda. Ciągle tylko słyszę "yyy". Bywało parę dni temu że cierpliwie czekała na jedzenie (wyczuwałam że chce jeść, ale coś robiłam i mi pozwalała). Potem possie, ale wisi też długo bez ssania. Wiem że cyc to nie smoczek, ale bywa że jej pozwalam. Bo widzę, że potrzebuje...