Bolilol
Fanka BB :)
jaaaaaaaaa!Przyznać się która żarła za dzieciaka Vibovit palcem? Bo ja właśnie to robięMMM smak dzieciństwa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jaaaaaaaaa!Przyznać się która żarła za dzieciaka Vibovit palcem? Bo ja właśnie to robięMMM smak dzieciństwa
ja mam tak od stanikaAleż mi pryszcze na tyłku powylazily, i nawet nie mogę tego jeszcze zwalić na CIONSZobstawiam siedzenie w aucie prawie 2h albo pół dnia w rajstopach, moja skóra już przywykła że chodzę tylko w bawełnianych legginsach
![]()
Ja ostatnio kupiłam polecana w rossmanie nocciolate.. ona serio smakuje jak kinder buenoPrzyznać się która żarła za dzieciaka Vibovit palcem? Bo ja właśnie to robięMMM smak dzieciństwa
Jakie, jakie?Popieram. Ja pozazdroscilam i tez od piątku pudełka wzięłam...na próbny tydzień.
Dobór gifa zupełnie nieprzypadkowy
licz, afirmuj!Jestem ciulnięta! Ale mamy na maj wylot do Egiptu i ja już liczę w którym ewentualnie tygodniu bym była i w ogole xD dobra… sadzi mi od tej owulacji!
Hmm, a wiesz, że tak się przejęłam tym TSH, że nawet na to nie zwróciłam uwagi.Ej, ja tez chce z Wami
Dziwne te wyniki jakieśCiąża powyzej 5mlu a niżej napisane 1-10 tydz od 202mlu
trzymam kciuki za dobry przyrost, robisz jutro czy czekasz 48godz?
No właśnie chyba nie ma obaw, tym bardziej, że Beta startuje od zera. Ja robiłam te chujotesty z Alledrogo- ona są blade nawet przy dzisiejszej BecieWłaśnie, było podejrzewane późne zagnieżdżenie ale przy takiej becie to chyba nie ma obaw?
Niby byłby to 10 tydzień, niby polecają latanie w 2 trymestrze… ale kurła nie można się dać zwariować! I tak czuję, że się nie uda… za to właśnie słuchamy tych wakacyjnych songów właśnie… ja w Egipcie zakochana! To będzie już mój 4 raz… no i tak nolicz, afirmuj!
Ja piłam nałogowo pyrosal.Przyznać się która żarła za dzieciaka Vibovit palcem? Bo ja właśnie to robięMMM smak dzieciństwa
myślę, że tu nie ma co kombinować i myśleć czy późne czy wczesne. Jest, beta piękna, niech rośnie, tylko to jest ważneHmm, a wiesz, że tak się przejęłam tym TSH, że nawet na to nie zwróciłam uwagi.
W piątek sprawdzę przyrost.
No właśnie chyba nie ma obaw, tym bardziej, że Beta startuje od zera. Ja robiłam te chujotesty z Alledrogo- ona są blade nawet przy dzisiejszej Becie.
No ale ja jestem bardziej ogarnięta w wynikach krwi, wymazach.
Tu są większe specjalistki od zagnieżdżania ode mnie.
Niech się któraś z mądrzejszych w tym temacie wypowie.