nikaplis
Fanka BB :)
allllleeeee suuuper!!!!Dziewczyny,
Poryczalam się ze szczęścia, odszczekuje wszystkie wpisy o złych przeczuciach. Łzy mi ciagle do oczu napływają![]()
Bardzo się cieszę!!!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
allllleeeee suuuper!!!!Dziewczyny,
Poryczalam się ze szczęścia, odszczekuje wszystkie wpisy o złych przeczuciach. Łzy mi ciagle do oczu napływają![]()
walentynkowa magiaStaraczki, ja wy w lutym te seksy uprawiałyście, że początek marca taki dobry![]()
Ja jeszcze @HeraUnique pamiętam z ukrycia
Hej! U mnie ciężka weekendowa historia, ale owszem sikałam rano dla pewności. I pokazała się.. biel vizira. Wczoraj pojawił się podbarwiony śluz więc czekam na @.sikałaś? Proszę o raport![]()
Można i tak, ale raźniej w dwójkę jednak ;Dja sobie sama polewam![]()
Co to za gra?
tulęHej! U mnie ciężka weekendowa historia, ale owszem sikałam rano dla pewności. I pokazała się.. biel vizira. Wczoraj pojawił się podbarwiony śluz więc czekam na @.![]()
wspaniała wiadomość! GratulacjeDziewczyny,
GratulacjeDziewczyny,
A dlaczego taki poziom witaminy D powinien być zdaniem Twojej gin?@Aczkolwiek@to_na_pralkę gratulacje i cieszę się ogromnie!
@Kotciara gratulacje dla ciebie, szybko wyłapana ciąża
@Kaala ale cie przetrzymali z tą beta..mam nadzieję, że dziś już lepszy nastrój i czekasz cierpliwie na wyniki
miłej niedzieli
A było o normie wit.D. Moja gin mówi, że w staraniach powinno być 50 w tych jednostkach minimum.