Aczkolwiek@to_na_pralkę
Fanka BB :)
Nie miałam żadnych oczekiwań poza tymi, żeby kreska (jakakolwiek) nie zniklaNo to czego Ty oczekiwałaś?
Beta na pewno już wyższa.
Czekam na wyniki.
Jutro lecę robić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Nie miałam żadnych oczekiwań poza tymi, żeby kreska (jakakolwiek) nie zniklaNo to czego Ty oczekiwałaś?
Beta na pewno już wyższa.
Czekam na wyniki.
To już moja paranoja i widzimisięNie miałam żadnych oczekiwań poza tymi, żeby kreska (jakakolwiek) nie znikla
Jutro lecę robićTy zreszta tez
![]()
Mi też!! I czaję się żeby już zacząć czytać druga cześćOgladalyscie śnieżną dziewczynę? Trochę mi szkoda głównej oprawczyni..
TakTaka blondyna, która ma specyficzny ton głosu i dosyć mocno gestykuluje?![]()
Miałam tak z kupowaniem inozytoluZnowu zamawiam suple....Mam wrażenie, że dopiero co to robiłam.
Przypomnij który to cs?Nie miałam żadnych oczekiwań poza tymi, żeby kreska (jakakolwiek) nie znikla
Jutro lecę robićTy zreszta tez
![]()
A teraz kupiłaś w końcu?Miałam tak z kupowaniem inozytolu![]()
Ooo ja co ja widzę, kochana piękne kreseczkiDziewczyny,
Poryczalam się ze szczęścia, odszczekuje wszystkie wpisy o złych przeczuciach. Łzy mi ciagle do oczu napływają![]()
To długi cykl, znam to, przed staraniami to mi w ogóle nie przeszkadzało. Teraz jak miałam te swoje 37 dni to w sumie też ok, jakoś lżej psychicznie mi było czekając na okres niż teraz na owulacje.Studnia bez dna
A mi się już tak dłuży ten cykl... No ale co się dziwić jak dzisiaj 41dc a termin miesiączki dopiero gdzieś za tydzień![]()