U
użytkowniczka 212
Gość
Jestem dziś 5 dpo, proszę o dużo kciuków, zeby nie było plamień...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję za mojego laba w moim małym miasteczku. Otwarty 7-10:30 ale jak o 7 pobierają to koło 11 już jest wynikco za dziadostwo!
Jak kiedyś będę robić betę, to pojadę do labu przy szpitalu, pierdole takie czekanie!
Chyba Cię wywołałam myślami, bo właśnie się zastanawiałąm co z Tobą. trzymam kciukasyJestem dziś 5 dpo, proszę o dużo kciuków, zeby nie było plamień...
u mnie na wsi czynne do 11, ale wożą do labu do miasta, bo tu to tylko punkt pobrań. I wyniki są bardzo późno, potrafią być wieczorem, chociaż betę miałam w sumie o 14Dziękuję za mojego laba w moich małym miasteczku. Otwarty 7-10:30 ale jak o 7 pobierają to koło 11 już jest wynik
Jak mieszkasz w większym mieście to szybko są wyniki .co za dziadostwo!
Jak kiedyś będę robić betę, to pojadę do labu przy szpitalu, pierdole takie czekanie!
Ale ! Patrzyłam teraz na wcześniejsze wyniki z diagnostyki to były po 13co za dziadostwo!
Bardzo fajny! Wciągającynie oglądałam... polecacie?
mieszkam 150 metrów od dużego miasta i pobieram w sumie tej czesci wsi, która należy do miasta, ale i tak trzeba długo czekaćJak mieszkasz w większym mieście to szybko są wyniki .
Nie wiem dlaczego u Nas tyle to trwa.
Cześć badań robią na miejscu a cześć jedzie na Wrocław