Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W temacie objawów to mnie od soboty tak sutki bolą, że tragedia. Nigdy tak nie miałam.
Także dziewczyny ciąż u mnie już pewny, szczególnie że ostatecznie nie było seksu w weekend więc wjechało też prawdziwe odpuszczenie![]()
Coś chyba mnie ominęło?W… lesiejak będą to zaraz wstawię, bo dostaje smska. Ale tak jak pisałam, dzisiejsze moje to będzie tylko baza wyjściowa do środowych
Tak![]()
uu to się rusza jeszcze, na co to wskazane ? Pewnie dla młodzieży jak mama uziemiA to Ty byłaś ta od odrobaczania?
![]()
no hej, już Cię wpisuję na pierwszą stronę. Rozgość się, byle nie za długo, bo ciążowe wątki czekająCześć dziewczyny, czytam Was z przerwami już od dawna (ale ilosc stron z lutego mnie pokonała, przyznaje) i może Wy mi przyniesienie trochę szczęścia jak będę testować. 1 marca to był dla mnie 1dc wiec jeszcze się załapie na testowanie wstępnie 28 marcapodjęliśmy z mężem decyzje o powiększeniu rodziny już jakieś 1,5roku temu, a póki co ciąży brak. Nie we wszystkich cyklach były starania i nie czuliśmy presji, ale teraz już powoli robię się niecierpliwa
W następnym cyklu planuje badania, monitoring, a mąż w kwietniu również sprawdzi swoje podwozie i zobaczymy czy coś z tego wyjdzie
rocznikowo mam 29 lat, mąż w grudniu skończy trzydziestkę
![]()
Dodam tylko, że na budżetowej Pregnie, MamaDHA Premium+ i Puerii też da radę zajśćo a mogę dopytać czemu kurkumina? I jakie suple u starego?
No i cholera chyba będzie trzeba wybulic na te healthlabs![]()
Dzisiaj 4dpt blastkiCoś chyba mnie ominęło?![]()