R
Ranita92
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję i nie ma za coBardzo, ale to bardzo dziękuję Ci za ten wpisNie dość, że jest bardzo pokrzepiający odnośnie samego wirusa, to jeszcze relacji
Gratuluję negatywnego wyniku!! To świetna wiadomość
Natomiast co do faceta, to dokładnie tak, jak piszesz - jak mu zależy, to zostanie i będzie wspierał. Co do mojej znajomości - czas wszystko zweryfikuje
Póki co on też jest przekonany, że szybko wirusa zwalczę, a za ten czas na spokojnie się poznamy. Zobaczymy
![]()
Widocznie HPV robi ci przewlekły stan zapalny i podatność na infekcje, Spróbuj brać probiotyki dopochwowe lub doustne. Ja wolę te drugie, zwykle kupuje dr lifa, ale nie trzeba az takich drogichWy już macie zdrowe podejście do tego a ja mam załamanie nerwowe, tym bardziej że pół roku szukałam przyczyny moich ciągłych infekcji. Mnóstwo kasy mnóstwo lekarzy i mnóstwo nerw. Zrzuciłam 5 kg ktorych w zdrowiu się nie dawałoWasze posty dodały mi dziś chociaz troche otuchy. W końcu sama się zdiagnozowałam
o Cin 1 to lajt. Masz 90% szans ze do jesieni sie cofnieCześć Dziewczyny
Wreszcie po kolposkopii! Strach ma wielkie oczyPan Doktor tak zagadywał że nawet nie wiedziałam, że już mi tam coś wlewa. Pobrał też wycinki - zabolało jak mocniejszy skurcz przy okresie, więc totalny luzik. Rozpoznanie kolposkopowe mam CIN1 (po próbie octowej strefy wtórnego zmniejszenia przejrzystości z mozaiką, pasma metaplazji z lsil, wycinek), nie miałam próby jodowej. Kolposkopia satysfakcjonująca lsil. Więc czekam tylko na wynik histopato i problem z głowy do jesieni!
![]()