reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Dla mnie śluz czy szyjka to czarna magia 🤷 tzn żeby źle nie zabrzmiało haha :D po prostu nie ogarniam totalnie. Śluz typowo płodny widziałam u siebie może dwa razy w życiu, czasem próbuję go "wydobyć" ale nigdy się nie udało, nie wiem czy coś źle robię :p a szyjka to w ogóle, u mnie jest tak wysoko że ledwo sięgam palcami, jak to zrobić?
Przy czym ja i tak jeżdżę na monitoringi więc te testy traktuję jako dodatkowe sprawdzenie, czy wyznaczenie dokładnego dnia, z resztą to będzie pierwszy cykl z testami :p

Przed i w trakcie owulacji powinna być nisko i miękka

Dziewczyny, jak miałyście robione hsg na NFZ to ile czekałyście na termin? Tak sobie myśle, ze w czwartek chyba poproszę lekarza o skierowanie. Dla własnego świetego spokoju podczas starań..
Ja dzisiaj myślałam dokładnie o tym samym, ale jak dzwoniłam jakiś czas temu do CZMP to terminy były około pół roku, nie wiem jak jest teraz. Także raczej niestety zrobię prywatnie.

reklama
Do góry