nindziaa
Moderator
o co chodzi z tą kupą?Haha dołączyłam do team #srakajak zwykle przed wyjściem do lekarza
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o co chodzi z tą kupą?Haha dołączyłam do team #srakajak zwykle przed wyjściem do lekarza
![]()
Na ovufriend są wykresy gdzie laski mają nawet 7 dn po pozytywny testkurcze niesamowitemyślałam że od 7dnia najwcześniej się dopiero wgryza gościu
Moze tak wczesny pozytyw zalezy od cyklu, w sensie im krótszy, tym szybciej? Na ovufriend widzialam kilka wykresów 7 dni po pozytyw zaznaczonykurcze niesamowitemyślałam że od 7dnia najwcześniej się dopiero wgryza gościu
Ogólnie tutaj często tematy schodzą nao co chodzi z tą kupą?czytam kolejny raz i nie wiem
![]()
Ile jesteś dpo?
A który dpo? Jeżeli pisałaś wcześniej, to przepraszam
Ile jesteś dpo?
10 albo 11, minimalne szanse ze 9 dpo, ale wątpię. Na usg byłam we wtorek u był pęknięty pęcherzyk i płyń. Wiec pękł sobota albo niedziela.A który dpo? Jeżeli pisałaś wcześniej, to przepraszam
Może wyłapałaś baaardzo wczesną ciążę i jeszcze pójdzie w górę?
No ale czekaj no, masz cień, może warto tę betę sprawdzić z testem za 2 dni? Była tu dziewczyna, tez ciąży niby nie było, a 2 dni później beta juz ciążowa