Mama23?????
Fanka BB :)
mogłaś pisać na wątku o wszystkim ale mogłam przeoczyć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
mogłaś pisać na wątku o wszystkim ale mogłam przeoczyć
No nic się nie stałomogłaś pisać na wątku o wszystkim ale mogłam przeoczyć
Mi też chodzi coś podobnego po głowie. Tylko u mnie pierwsza ciąża i przełom 18/19 tc. I też nie wiem czy potrafię rozpoznawać, czego się spodziewać, czy tego nie da się z niczym pomylić, czy da się...Halo halo czy ktoś tu jeszcze jest? Chciałam zapytać czy już czujecie ruchy dziecka . Obecnie jestem w 18 tygodniu 3 ciąża i nic trochę się martwię. Pozdrawiam
No to czekam...U mnie dokładnie 18 i 3 dzień. W pierwszej ciąży ruchy poczułam w 20 tygodniu i było to takie wyraźne ze nie dało się tego pomylić
15/16 tydz i narazie ciszaHalo halo czy ktoś tu jeszcze jest? Chciałam zapytać czy już czujecie ruchy dziecka . Obecnie jestem w 18 tygodniu 3 ciąża i nic trochę się martwię. Pozdrawiam
Ja bym powiedziała, że da się pomylić czasemMi też chodzi coś podobnego po głowie. Tylko u mnie pierwsza ciąża i przełom 18/19 tc. I też nie wiem czy potrafię rozpoznawać, czego się spodziewać, czy tego nie da się z niczym pomylić, czy da się...
No to mi do szczupłości bardzo daleko...Ja bym powiedziała, że da się pomylić czasem
Szczególnie na początku jak są lżejsze te ruchy. U mnie tak często to koło 17 tygodnia zaczął kopać, ale wcześniej też się zastanawiałam czy to to czy nie to. Mi też ginekolożka dzisiaj powiedziała, ze u mnie może być wcześniej czuć i mocniej, bo jestem szczupła.
Czasem jak leżę w nocy to też jeszcze mam problemy zidentyfikować czy teraz to kopnął akurat czy to z jelit wzdęcie.
Najbardziej aktywny to jest jak zjem coś słodkiego albo owoce i się położę to wtedy potrafi szaleć to możecie spróbować tym sposobem![]()
Mi to koleżanka śmiesznie wytłumaczyła, że jak jest takie ,,plum" to wtedyNo to mi do szczupłości bardzo daleko...Albo nie ogarniam jeszcze, albo muszę poczekać.
Do czego byś to porównała?