Bolilol
Fanka BB :)
no nie wiem, przed histero była abstynencja, histero odwołane, to trzeba nadrobićAle chyba nie 24 h?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no nie wiem, przed histero była abstynencja, histero odwołane, to trzeba nadrobićAle chyba nie 24 h?![]()
A nie to ja już mialam okazje sprawdzić siebie np w kwestii wierności i wyznaje sztywne zasady:Ja nawet sobie nie ufam![]()
A dziękuję, póki co gwardia kreskowych dziewczyn się trzyma.A ja Was nie czytam, więc melduj jak się czujecie?![]()
Ej, to pewnie wiesz, że wczoraj przed wizytą dostałam biegunki u kosmetyczkihaha boje się dać znać że podglądam i trzymam kciuki po cichu bo już miałyście raz rozmowę czy zamknąć grupę![]()
nie przyznawaj się nigdzie, że czytasz tutaj też nie jest bezpieczniewidzisz, już Cię @Lady With Cats wytropiła, to trzeba całkiem cichaczem kibicować, bez przyznawania się
![]()
Ej!Wyczuwam drugie dno tej wypowiedzi![]()
w moim niezbyt zgrabnym żarcie chodziło mi o to, że nie wolno się przyznawać, że się jest czytaczem mamusiek, bo mamuśki się wtedy zamykają szybciej. Więc nie można się ujawniać i trzeba stalkowac cichaczemA dziękuję, póki co gwardia kreskowych dziewczyn się trzyma.
Już część z nas zobaczyła serduszka.
Ja dziś już jestem 8+3.
Ej, to pewnie wiesz, że wczoraj przed wizytą dostałam biegunki u kosmetyczki.
Tak, tak, była sraczka.
Goowniana sprawa, bo oczywiście byłam wypucowana na glanc.
Ej!
Ale tak, jak Wy nam, tak my Wam kibicujemy.
Czasem się odezwiemy, ale to normalne, bo Wam życzymypo prostu
.
Hahaha! Miałam podobne spostrzeżenie w ciągu dniaChciałam tylko zauważyć, że jutro koniec miesiąca, a tu do 1000 postów jeszcze sporo brakuje. Coś się opierdzielamy w tym miesiącu
tak widziałamA dziękuję, póki co gwardia kreskowych dziewczyn się trzyma.
Ja dziś już jestem 8+3.
Tak, tak, była sraczka.
Ej!
.
Też tak myślęzawsze wiedziałam, że łączy nas wyjątkowa więź![]()
Trza było rozkręcać dramę a nie uciszać to byś miałaChciałam tylko zauważyć, że jutro koniec miesiąca, a tu do 1000 postów jeszcze sporo brakuje. Coś się opierdzielamy w tym miesiącu
No no widzialam, że nasz ulubiony temat z @Owulacja czyli sraka również się przeniósł na wątek mamusiowy razem z OwulacjaA dziękuję, póki co gwardia kreskowych dziewczyn się trzyma.
Ja dziś już jestem 8+3.
Tak, tak, była sraczka.
Ej!
.
Ja nawet sobie nie ufam![]()
Oho czy ktoś tutaj ciśnie z dwóch kont i się zapomniał przelogować??ja nawet sobie nie ufam![]()