M
Marbolka
Gość
Ojej, o tym to nie pomyślałamA nie kusi Cię, żeby zrobić inny test?U nasz w Kangurowie Clearblue mają opinię ściemniaczy.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojej, o tym to nie pomyślałamA nie kusi Cię, żeby zrobić inny test?U nasz w Kangurowie Clearblue mają opinię ściemniaczy.
A teraz jest w Ato RamenNajlepszy ramen był kiedyś w Ato Sushi![]()
Gdzież tam! Tylko odpowiedzialne macierzyństwoOjtam ojtam, chciałaśbyś, żebym w ciąże zaszła jako 30 letnia podfruwajka?![]()
Ja to przy moich dwóch razach z pozytywnym testowaniem co najmniej 3 różne testy osikałam, taki jestem niedowiarek. Ale oby u Ciebie ten jeden był absolutnie wiarygodnyOjej, o tym to nie pomyślałama miałam tylko ten jeden ostatni, specjalnie nie kupowałam więcej żeby się przy każdym sikaniu nie bić z myślami. Teraz mam zagwozdkę ale chyba już dzisiaj odpuszczę (tak-ODPUSZCZĘ
).
Hahahahah!!! Będą bliźniaki jak nic@Panda91 ja widzę, że my nawet na testowanie jesteśmy razem wpisane![]()
Ja miałam tak przy pierwszej ciąży, z tym że różnica w dniach od mojego okresu a zrobionym teście to były 3 dni. Okres trwał też z trzy dni, potem trzy dni ciszy i sylwester, więc test i niespodziankaNa początku tak normalnie jak to okres tylko słabszy niż zwykle, po prostu mniejsza ilość. Nie miałam czasu się zastanawiać bo pracowałam wiec po prostu nowy tampon i heja. Dopiero wczoraj koło południa było zero wiec pomyślałam ze coś jest nie halo. I takie tylko brązowe plamki mam do teraz ale nie za każdym razem. Naprawdę podejrzana sprawa![]()
Jak nie będzie chciał Ci zrobić usg to zacznij płakać! Idę o zakład, że zadziałaHahahahah!!! Będą bliźniaki jak nic
Ja właśnie czekam pod gabinetem i lekki stres, ze nie będzie usgNo i liczę, ze jednak już po owu… bo tak ładnie trzonowalismy ostatnio, a dziś mężu już cały obolały (zwyrodnienia) i cały zestresowany i ja tez dzis zupełnie bez humoru; a boje się, ze jak zobaczę, ze owu tuż tuż, to jednak włączy mi sie tryb zadaniowy
O to piona siostro bo ja miałam to samo na powrocie do anty po połogu. Lekarka myślała, że to udarA ja właśnie miałam taki epizod migren z aura. Rzyganie sranie omdlenia. Tomografia ok. I neurolog pyta czy biorę antykoncepcję. Jak się dowiedzial że tyle lat kazał odstawić. I faktycznie teraz mam migreny tylko około miesiączkowe plus wiadomo jak dużo stresu no i bóle na zmianę pogody, ale to u mnie norma. Kiedyś o tym czytałam, ale już nie pamiętam jaka mogła byc przyczyna. I tak się zaczęły moje starania o ciąża![]()
HahahhaJak nie będzie chciał Ci zrobić usg to zacznij płakać! Idę o zakład, że zadziała![]()
Zrobi zrobi, pokaż cycki, zrób maślane oczy, rozłóż nogiHahahahah!!! Będą bliźniaki jak nic
Ja właśnie czekam pod gabinetem i lekki stres, ze nie będzie usgNo i liczę, ze jednak już po owu… bo tak ładnie trzonowalismy ostatnio, a dziś mężu już cały obolały (zwyrodnienia) i cały zestresowany i ja tez dzis zupełnie bez humoru; a boje się, ze jak zobaczę, ze owu tuż tuż, to jednak włączy mi sie tryb zadaniowy