reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Jest dokładnie tak jak piszesz 🙈 Właśnie usiadłam do kompa 🙈
Co mnie podkusiło, żeby Święta u siebie organizować? Co mnie podkusiło, żeby nie pieprznąć tego wszystkiego i wyjechać? Co mnie podkusiło, żeby jeszcze dzisiaj jechać do pracy? Co podkusiło mojego chłopa, żeby wcześniej wrócić z pracy (przy nim nie da się sprzątać)? Co mnie podkusiło, żeby kupić całą kaczkę na niedzielę na obiad? Jprdl...
Ja to mam po tym szpitalu w 1 dniu bolesnego @ takiego lenia, ze jprd.... zrobiłam dzis sernik rosa i sałatkę jarzynową i koniec. Jutro zapierdol na "kurła nie zdążę"....

Załączniki

• scrat-ice-age.gif
    scrat-ice-age.gif
    673,6 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Ja to mam po tym szpitalu w 1 dniu bolesnego @ takiego lenia, ze jprd.... zrobiłam dzis sernik rosa i sałatkę jarzynową i koniec. Jutro zapierdol na "kurła nie zdążę"....
Ej, ale masz jarzynową i sernik, a ja mam posprzątane piętro domu (na cholerę mi piętro skoro goście będą na parterze) i zrobione zakupy. Kurde, nie zdążę!
Robiła któraś z Was kiedyś kaczkę? Co mnie podkusiło z tą kaczką to nie wiem. Dajcie jakiś przepis!

Ej, ale masz jarzynową i sernik, a ja mam posprzątane piętro domu (na cholerę mi piętro skoro goście będą na parterze) i zrobione zakupy. Kurde, nie zdążę!
Robiła któraś z Was kiedyś kaczkę? Co mnie podkusiło z tą kaczką to nie wiem. Dajcie jakiś przepis!
Nie pomoge, my kaczki nie jadamy nie lubimy 😂😂😂 ja mam syf wszędzie 😂

Sprawdzałaś Ania Gotuje?

Ja właśnie jajka moczyłam w barwnikach, kupiłam w biedrze takie barwniki ze złotym perłowym efektem w żelu. Jajka ufarbowane, otwieram ten efekt żeby nim posmarować a tu taki odór z tego żelu normalnie jak 💩💩💩 I mówię do starego wez to powąchaj czym Ci to pachnie tak ladnie. A on taki delikatny na zapachy jest, że az miał odruchy wymiotne 🤣🤣🤣 szczam ze śmiechu Nie kupujcie tego 🤣

Ja właśnie jajka moczyłam w barwnikach, kupiłam w biedrze takie barwniki ze złotym perłowym efektem w żelu. Jajka ufarbowane, otwieram ten efekt żeby nim posmarować a tu taki odór z tego żelu normalnie jak 💩💩💩 I mówię do starego wez to powąchaj czym Ci to pachnie tak ladnie. A on taki delikatny na zapachy jest, że az miał odruchy wymiotne 🤣🤣🤣 szczam ze śmiechu Nie kupujcie tego 🤣
A ja kupiłam w Brico zarąbiste naklejki termokurczliwe na jaja :D Mają śmieszne nadruki i napisy np. keep calm & jajo na twardo :D

reklama
Do góry