Avy
Fanka BB :)
Łoo sauna superKurcze u nas chyba narożna nie wejdzie bo mąż chce saunę, ale też jakas dwuosobowa byłaby fajna![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Łoo sauna superKurcze u nas chyba narożna nie wejdzie bo mąż chce saunę, ale też jakas dwuosobowa byłaby fajna![]()
A cycki można?Tyko pamiętaj, nie ma moczenia fiutka w zbyt gorącej wodzie
![]()
Jak już nastąpi ta wiekopomna chwila to przyjde po poradęŁoo sauna superU nas nie ma miejsca na takie bajery
Ale Ci powiem, że wanna wanną, ale poduszki są mega!
Nie znoszę otwartego sracza!Piękne włosy.Szanuję za zamknięty kibel!
Nie rozumiem ludzi którzy mają całe życie otwarty kibel.
![]()
Polecam sięJak już nastąpi ta wiekopomna chwila to przyjde po poradę![]()
Jak się rozpadły staraczki 2021 z powodu dramy o obecność ciężarnych na staraczkach to powstał drugi wątek, nie pamietam nazwyByłam tu trochę na staraczkach i nic nie wiem o prywatnej grupie.
No chyba, że o Pączki chodzi.
Albo po prostu nie dostąpiłam tego zaszczytu.
Na szczęście oprócz forum jest też normalne życie w realu.
Ja tylko dziewczyny chciałabym, żebyście żyły w komitywie, bo bądź co bądź każda z Was jest w tej samej sytuacji.
Niezależnie, czy stara się o pierwsze, drugie, czy kolejne dziecko.
Każda z Was (w większości) przechodzi swoją niełatwą drogę.
Bądźcie dla siebie wsparciem.