Lauritaa
Moderator
Ej w ogóle to ja miałam życie rpzed oczami jak lądowaliśmy na Krecie. To lotnisko jest jakoś tak usytuowane, ze do ostatniej chwili to wyglądało, jakbyśmy mieli lądować na wodzie. Prawie się zesrałam.
A na jakim lotnisku? Chania czy Heraklion ?
Bylam rok temu ale lądowaliśmy na Heraklionie i chyba tak tak nie bylo to pewnie myślisz o Chani ?

Zero jedzenia, kibelka, zmiany pozycji.
 Zero jedzenia, kibelka, zmiany pozycji.

chociaż mnie osobiście mocniej klepie w samolocie. Byliśmy w rocznicowej podróży ze Starym na Gran Canari i doiłam uspokajającą turbo colę razem z nim całą drogę. Pominę, że się upiłam i zgubiłam poduszkę w samolocie
 chociaż mnie osobiście mocniej klepie w samolocie. Byliśmy w rocznicowej podróży ze Starym na Gran Canari i doiłam uspokajającą turbo colę razem z nim całą drogę. Pominę, że się upiłam i zgubiłam poduszkę w samolocie ale zjednało nam to przyjaciół. Była taka parka w podróży poślubnej i zaczepili nas od razu po dojeździe do hotelu twierdząc, ze wytypowali nas w samolocie jako potencjalnych przyjaciół gdyż im się podejrzane wydawało to nasze spożywanie coli po łyczku
 ale zjednało nam to przyjaciół. Była taka parka w podróży poślubnej i zaczepili nas od razu po dojeździe do hotelu twierdząc, ze wytypowali nas w samolocie jako potencjalnych przyjaciół gdyż im się podejrzane wydawało to nasze spożywanie coli po łyczku  

Nie wiem czy sama kiedykolwiek się naucze
 Nie wiem czy sama kiedykolwiek się naucze  

i nie będzie dużo sikania a będzie fun
 i nie będzie dużo sikania a będzie fun  tak, już po przejściu przez bramki kupujemy po małej coli lub tonic do ginu, flaszeczkę i następnie robię miksturkę w kibelku (jakbym tu nie pracowała to bym robiła normalnie w gate
 tak, już po przejściu przez bramki kupujemy po małej coli lub tonic do ginu, flaszeczkę i następnie robię miksturkę w kibelku (jakbym tu nie pracowała to bym robiła normalnie w gate