aurii_orelii
Fanka BB :)
Przypomnij mi co to za egzamin?Też nie do końca. Te pytania co mam to niby powtarzają się w jakiś 97%. Oficjalnej bazy nie ma.
A na ustnym to już w ogóle może być wszystko.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przypomnij mi co to za egzamin?Też nie do końca. Te pytania co mam to niby powtarzają się w jakiś 97%. Oficjalnej bazy nie ma.
A na ustnym to już w ogóle może być wszystko.
Ja też tak mam, ja słycham metalu death, power metalu , disco polo,.rocka, regge, hip hopu , popu- zależy od nastroju, także moja składanka ulubionych na YouTube może zadziwićJa pół życia przesiedziałam w różnych podgatunkach metalu, a teraz mam tak rozlazły gust muzyczny, że moja składanka niejednego mocno by zdziwiła. Mojemu mężowi oczy z orbit nieraz wychodzą jak coś leciutkiego przechodzi nagle w mocną rąbankę.![]()
Wszystko wszystkim, ale to disco polo...Ja też tak mam, ja słycham metalu death, power metalu , disco polo,.rocka, regge, hip hopu , popu- zależy od nastroju, także moja składanka ulubionych na YouTube może zadziwić![]()
Uprawnienia budowlane.Przypomnij mi co to za egzamin?
Piona siostro. Mam tak samo. Jak sprzątam chałupę z muza na fula a mam porządne głośniki to tylko czekam kiedy jakiś sąsiad przyjdzie i karze mi się zdecydowaćJa też tak mam, ja słycham metalu death, power metalu , disco polo,.rocka, regge, hip hopu , popu- zależy od nastroju, także moja składanka ulubionych na YouTube może zadziwić![]()
Miewam takie fazyWszystko wszystkim, ale to disco polo...![]()
Jak sprzątam a nie ma męża to głównie jakieś skoczne,.w tym disco polo i nie, nie wstydze się tegoPiona siostro. Mam tak samo. Jak sprzątam chałupę z muza na fula a mam porządne głośniki to tylko czekam kiedy jakiś sąsiad przyjdzie i karze mi się zdecydować![]()
Miałam na studiach przedmiot budownictwo. Tragicznie prowadzony przez wykładowcę alkoholika. Wszyscy zdaliśmy egzamin za flaszkęUprawnienia budowlane.
Brzmi jakby gościu był prawdziwym zawodowcemMiałam na studiach przedmiot budownictwo. Tragicznie prowadzony przez wykładowcę alkoholika. Wszyscy zdaliśmy egzamin za flaszkę![]()
To musiało być słabo, u nas na uczelni (ja nie byłam na budownictwie) to osoby z tych kierunków były uważane jak elita i mózgi, kierunek dla tęgich umysłów, i w sumie to myślę, że tak jestMiałam na studiach przedmiot budownictwo. Tragicznie prowadzony przez wykładowcę alkoholika. Wszyscy zdaliśmy egzamin za flaszkę![]()