Bolilol
Fanka BB :)
takA do Pyrlandii w delegację jedziesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
takA do Pyrlandii w delegację jedziesz?
a byłam już na nowej numeracji z 1,5 miesiąca temu, zdążyłam się zgubić 4 razyNie wiem kiedy byłaś ostatnio, ale zmienili numerację peronów i nowa jest nieco ekscentryczna![]()
O! Jakieś dobre miejscówki z szamką chcesz czy coś?
ale megaaaO, byłam w Primarku. Zobaczcie co tam mają, akurat dla naszej @MyszkaMiki30
Zestaw kosmetyczek:Zobacz załącznik 1524678
Ogólnie mega dużo z tym motywek rzeczy. I super na wakacje stroje kąpielowe, narzutki itp.
tak! Potrzebuje coś we w miarę okolicach dworca z zachwycającą pomidorową dla dwóch wybrednych fanek tej zupyO! Jakieś dobre miejscówki z szamką chcesz czy coś?![]()
Masz zbyt wygórowane wymaganiatak! Potrzebuje coś we w miarę okolicach dworca z zachwycającą pomidorową dla dwóch wybrednych fanek tej zupy![]()
tak coś czułam, że to skomplikowane zadanie jestMasz zbyt wygórowane wymaganiaNie mam pojęcia gdzie można zjeść pomidorową poza barem mlecznym
![]()
O, byłam w Primarku. Zobaczcie co tam mają, akurat dla naszej @MyszkaMiki30
Zestaw kosmetyczek:Zobacz załącznik 1524678
Ogólnie mega dużo z tym motywek rzeczy. I super na wakacje stroje kąpielowe, narzutki itp.
Ja na studiach byłam tak umęczona zajęciami, pracą i treningami, że w tramwaju jak wypełniałam krzyżówkę, to zdarzało mi się zasnąć w połowie wpisywanego słowaEj ja tak mam.. na szczęście oglądam sama. Jak nie mogę zasnąć to tylko serial. Czasami tak szybko zasypiam, że nie pamiętam co włączałam![]()