AScarlett
Moderator
ZapraszamWysyłam CV do Ciebie
Tylko ja byłam 6 lat w operacjach zanim przeszłam do zespołu projektowego
Wiec uważam że sobie zasluzylam

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
ZapraszamWysyłam CV do Ciebie

GratulacjeJa jestem dumna z siebie i w końcu zrobiłam sobie córkę w SIMSach! Chociaż tez nie było łatwo, chyba trwało to dłużej niż tydzień

jadłaś za mało arbuza jak widaćJa jestem dumna z siebie i w końcu zrobiłam sobie córkę w SIMSach! Chociaż tez nie było łatwo, chyba trwało to dłużej niż tydzień

wcalejadłaś za mało arbuza jak widać
 ale mam ubogą wersję mobile to chyba nie miałam nawet takiej możliwości
 ale mam ubogą wersję mobile to chyba nie miałam nawet takiej możliwości 
Coś o tym wiem...Zapraszam
Tylko ja byłam 6 lat w operacjach zanim przeszłam do zespołu projektowego6 kat ciągłych nagdodzin, pracy czasami po nocach i braku przerw.
Wiec uważam że sobie zasluzylam

Nie, próbuje się opanować i pójdę jutro jeśli wieczorem/rano coś jeszcze wyjdzie@amusedxxx robiłaś dziś tą betę?
 cykam się, że będzie lipa i chyba chce mieć chociaż jeden dzień nadziei
 cykam się, że będzie lipa i chyba chce mieć chociaż jeden dzień nadziei 
A sikałaś na coś innego?Nie, próbuje się opanować i pójdę jutro jeśli wieczorem/rano coś jeszcze wyjdziecykam się, że będzie lipa i chyba chce mieć chociaż jeden dzień nadziei

Pewnie ze mogę cię polecić.Coś o tym wiem...
Ale jakoś ten tydzień mam wyjątkowo luźny. Szef pojechał na urlop i nikt mnie nie gnębi.
W przyszłości chciałabym przejść do corpo żeby robić swoje, mieć fajna kase, ale wyjść do domu o normalnej porze. Jak się z ciążem nie uda to może mnie polecisz?
Chciałam, ale już siuski przezroczyste to stwierdziłam, że nie ma sensu nic w nich moczyć. Trenuje cierpliwośćA sikałaś na coś innego?

Daj mi jeszcze 3 cykle po histerolaparoskopii. Jak nie pyknie to będę się przymierzać do zmiany pracyPewnie ze mogę cię polecić.
Tylko ostrzegam cie że w korpo to zależy gdzie trafisz. Są lajtowe zespoly, a są takie z masą nadgodzin - przynajmniej u mnie. Ale nadgodziny są płatne albo do odbioru, więc zawsze się spoko na tym wychodzi.