aurii_orelii
Fanka BB :)
Odwaliłam trening, teraz leżę w wannie w gorącej wodzie... Jeszcze tylko białe majty i niech ten okres już przychodzi 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze wiedzieć bo nigdy w Turcji nie byłam a planuję na wrzesieńJak Turcja to tylko wybrzeże EgejskieRiwiera Turecka ładnie brzmi tylko z nazwy, tzn. no nie jest brzydko ani nic ale jednak wybrzeże Egejskie jest dużo ładniejsze - masz jednocześnie wodę i zielone góry, zatoczki, no piękne widoki
![]()
W Auchan ostatnio nie ma, ale widzialam w Mrówce albo AllegroMuszę kupić w takim razie
No jahaMówisz, że do trzech razy sztuka?![]()
Na moim zadupiu nie ma czegoś takiego jak Auchan. Allegro to moja galeriaW Auchan ostatnio nie ma, ale widzialam w Mrówce albo Allegro![]()
U nas Aldi ostatnio otworzyli i wszyscy mają ucieszNa moim zadupiu nie ma czegoś takiego jak Auchan. Allegro to moja galeria![]()
Ja mam tylko Biedre, ale na szczęście jest Bonarka w KrakowieNa moim zadupiu nie ma czegoś takiego jak Auchan. Allegro to moja galeria![]()
Chyba ja też. Ale ja przynajmniej naprawdę się zestarzałamMuszę kupić w takim razie
Wlasnie z niej wrocilamJa mam tylko Biedre, ale na szczęście jest Bonarka w Krakowie![]()
Za wizytę i badania. Diagnostyka przed ivf. 6dcktóry jesteś dc? Ten cykl masz stymulowany czy naturalny?
Za wizytę 1400zl czy za co?![]()