reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

była taka akcja, że babka sądziła się z hotelem w Turcji bo wróciła z córką 16 letnią w ciąży z wakacji. Córka mówiła, że jest dziewicą i, że obsługa w hotelu spuszczała się do basenu i tak zaszła 🤣🤣🤣
Jestem ciekawa wyniku tej sądowej batalii :D i jak "udowodlili" że jednak nikt z obsługi się nie spuszczał do basenu hahahaha

reklama
Nie, wszyscy się porozjeżdżali po świecie i w sumie ostatni raz (prawie) wszyscy byli w jednym miejscu na moim ślubie :) nie jesteśmy ze sobą blisko jako rodzeństwo :)
Ehhh to mnie właśnie martwi w perspektywie posiadania dzieci. Jestem jedynaczką i dzieciństwo wspominam dość samotnie, więc chciałabym mieć więcej niż 1 dziecko - oczywiście z myślą, że dzieci będą mieć siebie nawzajem w przyszłości. A to wcale tak nie musi być. 😞

Ehhh to mnie właśnie martwi w perspektywie posiadania dzieci. Jestem jedynaczką i dzieciństwo wspominam dość samotnie, więc chciałabym mieć więcej niż 1 dziecko - oczywiście z myślą, że dzieci będą mieć siebie nawzajem w przyszłości. A to wcale tak nie musi być. 😞
To jest bardzo indywidualna sprawa. Ja mam super relacje z młodszym bratem, ale to głównie dlatego, że ja jestem tutaj na miejscu, więc spotykamy się i utrzymujemy przyjacielski kontakt. Reszta rodzeństwa wyjechała za granice jak jeszcze byłam nastolatką, wiec ciężko tak na odległość nawiązać jakaś sensowna relacje według mnie. Chociaż z jedna siostra tez mam super kontakt, ale ona tez o to dba ☺️ z kolei z najstarszymi braćmi nie mam praktycznie w ogóle kontaktu, jest między nami za duza roznica wieku i za duże różnice w poglądach

To jest bardzo indywidualna sprawa. Ja mam super relacje z młodszym bratem, ale to głównie dlatego, że ja jestem tutaj na miejscu, więc spotykamy się i utrzymujemy przyjacielski kontakt. Reszta rodzeństwa wyjechała za granice jak jeszcze byłam nastolatką, wiec ciężko tak na odległość nawiązać jakaś sensowna relacje według mnie. Chociaż z jedna siostra tez mam super kontakt, ale ona tez o to dba ☺️ z kolei z najstarszymi braćmi nie mam praktycznie w ogóle kontaktu, jest między nami za duza roznica wieku i za duże różnice w poglądach
A jaka jest między wami różnica wieku, jeśli mogę spytać? Albo chociaż jaka jest rozbiezność między najmłodszym a najstarszym?

reklama
A jaka jest między wami różnica wieku, jeśli mogę spytać? Albo chociaż jaka jest rozbiezność między najmłodszym a najstarszym?
Między moim najstarszym bratem a najmłodszym jest 20 lat różnicy, mama szybko zaczęła i późno skończyła 😅 Ja jestem druga najmłodsza, różnica między mną a młodszym bratem to 8 lat. On to już raczej wpadka, ale w sumie nigdy nie pytałam 😁

Do góry