Mam wyniki i jestem w szoku hemog.12,28Jesteś szalonatrzymam kciuki za wyniki

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam wyniki i jestem w szoku hemog.12,28Jesteś szalonatrzymam kciuki za wyniki
A czy to żelazo które piłaś jest na receptę? Moja ostatnia to 10 mam powtórzyć w poniedziałek badania, ale wątpię że jest lepiej. A u Ciebie super się podniosło aż jestem w szoku że w tak krótkim czasie masz taką poprawęMam wyniki i jestem w szoku hemog.12,28super się podniosła z 7 przez 3 tygodnie picia żelaza
Ja tez raz na piechotę targałam siatki z zakupami przez pół miasta... narobiłam zakupów jak nienormalna, bo zapomniałam, że jestem na piechotę a nie autemDziękujęJa już po pobraniu i tak się boje wyniku.Oczywiscie po pobraniu poszłam do sklepu po drodze a to kawał drogi do domu na pieszo.Nakupilam jak zawsze więcej
to u mnie norma ledwo co doszłam do domu .
Tak na recepte.Super się podniosła .AOchydnw te żelazo jak krewA czy to żelazo które piłaś jest na receptę? Moja ostatnia to 10 mam powtórzyć w poniedziałek badania, ale wątpię że jest lepiej. A u Ciebie super się podniosło aż jestem w szoku że w tak krótkim czasie masz taką poprawę![]()
My kobietki tak mamyJa tez raz na piechotę targałam siatki z zakupami przez pół miasta... narobiłam zakupów jak nienormalna, bo zapomniałam, że jestem na piechotę a nie autemPod koniec drogi już się sama bałam, że przegięłam z dźwiganiem. Jeszcze mama mnie zobaczyła to dodatkowo dostałam opierdziel
Pięknie Ci się podniosła hemoglobina![]()
U mnie dziś nadal bez słońca ale chociaż nie pada, to jak syn wróci że szkoły to pójdziemy na kaloszowy spacer. Trzymam kciuki za wizytęHej dziewczynki jak samopoczucie?
U mnie dzisiaj cieplutko odrazu lepiej jak świeci słoneczkoDzisiaj popołudniu ide do gina to dam znać jak moja malutka się ma Miłego dzionka
![]()
Trzeba powtarzać niestety za każdym razemU mnie dziś trochę spadek energii, ale to może ze względu na pogodę. Zastanawiam się, czy w każdej ciąży bada się antygen HBs? Ta wartość się zmienia w ciągu życia?Wystarczy wynik z poprzedniej ciąży, czy to jest taka rzecz, jak np HCV i HIV, które powinno się sprawdzać w każdej ciąży?