reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Przepraszam, że się wtrącam, ale o czym Wy tok:confused: Czy to ma coś wspólnego z naszymi wspólnymi wakacjami? Bo ja też już myślałam, jakby tu Dzagud chociaż z jedną dziewczynką do samochodu wcisnąć, ktoś inny tatusia z drugą dziewczynką i można by jakieś wycieczki sobie porobić.

Próbuję Dzagud wyciągnąc na impre do szczecina, i przy okazji zaliczyc jakiś fajoski dzionek nad morzem :)

reklama
Próbuję Dzagud wyciągnąc na impre do szczecina, i przy okazji zaliczyc jakiś fajoski dzionek nad morzem :)
To dajcie znać jak już coś ustalicie to może i my do Pyrzyc skoczymy i z Wami wszystkimi się spotkamy w Szczecinie. A nad morze to też super byłoby się wybrać:tak:

Dzien dobry!!!!
Mini ludzik jest juz z nami rok:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Wszystkim ciociom i czerwcowiatkom ogromniascie dziekujemy za zyczenia i za pamiec.:-):-):-)
Pozdrawiamy Elmaluszek z Amelką

A ja potrzebuję pomocy. Moja Zuzka cierpi na bezsennośc. Oczywiście pada ze zmęczenia, wory pod oczami aż po pachy, ale ni cholery nie chce zasnąc. Leżenie boli a na stojąco sie nie da spac.
Jak nauczyc zasypiac roczne dziecko?
Kiedyś tak ładnie zasypiała, bez problemów. Kładłam do łóżeczka i wychodziłam z pokoju. A teraz....:-:)-:)-:)-:)-(
Jestem zmęczona, sfrustrowana a m wraca z pracy po nocach...

Mnóstwa radości i miłości dla naszych roczniaków - Amelii i Stasia!

Anielap może spróbuj ukołysać w ramionach nucąc kołysankę, albo może w wózku w jakimś cichym miejscu. Na pewno to chwilowe wybryki (
Czarek miał taki okres jak opisujesz ale nie trwało to dłużej niż kilka dni) i trzeba jakoś przetrwać ciężkie dni, może przez ząbkowanie i upał na dworze?

U nas wszystko w porządku tylko internet mamy ostatnio kiepski bo przez komórkę i ciągle zrywa się połączenie. :wściekła/y:
Czarek dobrze sypia, ładnie je i wszędzie go pełno. Do chodzenia się nie zabiera, a kolanka ma już tak poobijane że chyba mu jakieś ochraniacze uszyję :-D Nad rodzeństwem już pracujemy ale jakoś na razie bezowocnie ;-)

To super wieści szopka !!! Życzę szybkiego zafasolkowania :)))
Ciesze się że czaruś to taki cudny chłopak :)
aniela absolutnie nie wiem co ci poradzić, może herbatkę z melisą? Życzę cierpliwości i wytrzymałości, dacie rade, bo kto jak nie wy?!
Buziaczki w zaspane wasze oczki :)

Kochane malenstwa(Amelko i Stasienku)!

Zycze Wam usmiechnietej buzi na co dzien,
spelnienia malenkich marzen i tych wielkich,
samych slodkosci i czulosci od zycia,
wspanialych zabaw i cudownych niezapomnianych przygod!
Rosnijcie nam duze i w zdrowiu!!!!

Zyczy ciocia Ola i Amelka

oraz ciocia Toska i Staś :tak::tak::tak:

reklama
Kochane maleństwa, Amelciu i Stasiu w dniu Waszego święta życzymy Wam duuuużo zdrówka, uśmiechu na słodkich buźkach i wielu wielu beztroskich i szczęśliwych dni:tak:-
- ciocia Aga i Wojtuś
I jeszcze Esia z Piotrusiem i Juniorem Podskórnym ;-)

anielap przykro mi ale nie pomogę... Piotruś usypia pięknie i całe szczęście, bo pojęcia nie mam co zrobić z roczniakiem w takiej sytuacji :sorry:

szopka ja to podziwiam takie ŚWIADOME decyzje ;-):zawstydzona/y: Oby się jak najszybciej udało! :tak::-)

Właśnie chłopcy poszli na spacer... Uff... Na szczęście dziś już mniejszy upał, da się żyć - ale podobno od jutra znowu. No padnę jak nic :dry:

Do góry