królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Ja widziałam na wszystkich, ale wiadomo, przez te fabryczne człowiek stara się rozsądnie wypatrywać (tak się da? Nieoby! A jak nie to z buta wjeżdżam w czerwcu![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja widziałam na wszystkich, ale wiadomo, przez te fabryczne człowiek stara się rozsądnie wypatrywać (tak się da? Nieoby! A jak nie to z buta wjeżdżam w czerwcu![]()
jak sie teraz uda to bedzie epicki powrot do pracyoby! A jak nie to z buta wjeżdżam w czerwcu![]()
dobrzeJa widziałam na wszystkich, ale wiadomo, przez te fabryczne człowiek stara się rozsądnie wypatrywać (tak się da? Nie) proszę, pliss siknij jeszcze wieczorem raz, no i jutro po porannym wierzę ze mocniejszym leciałabym na betę.
Się narobi dziewuchajak sie teraz uda to bedzie epicki powrot do pracy![]()
właśnie się śmieje, ze wyjebie ich z butówjak sie teraz uda to bedzie epicki powrot do pracy![]()
Zostanie jej być już tylko geodetąjak sie teraz uda to bedzie epicki powrot do pracy![]()
„Dzwoniłam dzisiaj do pani doktór” - moja teściowaWłaśnie miałam to napisac"Ide do doktórki" rozwalają mnie takie testy
![]()
No wiesz takie braki w służbach, a Ty ich stawiasz w takiej sytuacjiwłaśnie się śmieje, ze wyjebie ich z butówkilka dni w pracy i naura!
Kiedyś taka starsza znajoma moich rodziców: „nie mam piniendzy na karcie, to zadzwonię na szłapczłapie” (whats app’ie)Moja mama jest starej daty, też mówi doktór, swetr, d żem, laptok, pisze np „wyślij mi to na łacapa”, albo „oglądam dewojs polend” i takie różneOczy i uszy krwawią ale ile byś powtarzała to i tak nie załapie, nauczyłam się wybaczać bo sama kiedyś będę stara
![]()
Coś przebija!!