U
użytkowniczka 212
Gość
Chyba po prostu nierozwodnione piwoPamiątki z bezcłowki?
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba po prostu nierozwodnione piwoPamiątki z bezcłowki?
![]()
Czy dostałam testowego szału ( sama się z siebie śmieje) i nasikałam na kolejny test? kuuuuur.wa oczywiście ze tak![]()
Mi tylko pierwszy raz się zdarzyło, teraz nie. I ten surowy jest soczysty i słodki, a z tych zalew mam wrazenie, że przecukrzony.A po świeżym to język piecze![]()
Tak tak ja już mam dietkę lekkostrawna dużo wcześniej i nawet pielęgniarka mówiła żeby sobie jakąś xenne wziac wcześniej.Ty miałaś już zalecenia dietetyczne w tej rozpisce, więc może stąd różnica.
3 dni w szpitalu, wiec wyjdę w dzień matki. Jest to ewidentnie znak, podobnie jak bocian, który przeleciał nam nad autem, gdy wyjeżdżaliśmy rano do szpitala
I 2 tygodnie chorobowego![]()
Kurcze coś widzę
na moich fotach widać bardziej, dodaje i są gorszej jakości
Dawaj tuCzy dostałam testowego szału ( sama się z siebie śmieje) i nasikałam na kolejny test? kuuuuur.wa oczywiście ze tak![]()
po 3 min od nasilaniaDla mnie coś przebija a po jakim czasie zrobiłaś zdj?