reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
też kocham koty, mam trzy, właśnie przed chwilą moja kotka porzygała się na dywanik w łazience, poszliśmy z mężem sprzątać, a mnie tak zaczęło zaciągać, że mąż mnie wygonił i jak biegłam do łazienki na dole to krzyczał "chociaż Ty się na dywanik w łazience nie porzygaj!" 😂
Z tym rzyganiem to jest hit. Moja też zawsze rzyga na dywaniki a podłogi omija 🤷🏼‍♀️
Raz się porzygała na welurowe krzesło …

Jaaaaa jestem mega kociarą! Wychowałam się z tymi istotkami
Na ten moment cierpiącą kociarą 🙈Niestety nie możemy mieć zwierząt w aktualnym mieszkaniu.
Uwielbiam koty. Mialam Lunę, została z moją mamą jak wyjechałam na studia. Odeszła już ponad 2 lata temu :(
A mój mąż twierdzi ze ma alergie na koty 🤔 Ja twierdzę, że ich nie lubi i szuka wymówek, ale cóż.. I tak póki co zbyt często wyjeżdżamy żeby mieć zwierzała.

Uwielbiam koty. Mialam Lunę, została z moją mamą jak wyjechałam na studia. Odeszła już ponad 2 lata temu :(
A mój mąż twierdzi ze ma alergie na koty 🤔 Ja twierdzę, że ich nie lubi i szuka wymówek, ale cóż.. I tak póki co zbyt często wyjeżdżamy żeby mieć zwierzała.
Mój ma naprawdę alergię i mamy kota 😅

Z tym rzyganiem to jest hit. Moja też zawsze rzyga na dywaniki a podłogi omija 🤷🏼‍♀️
Raz się porzygała na welurowe krzesło …
Mój jeden kot zawsze idzie rzygac na łóżko. Kiedyś męża obudziło coś jakiegoś ciepłego na nogach 🤡 ja już jestem wyczulona i budzę się jak tylko słyszę jak zaczyna intensywnie przełykać ślinę, jeszcze przed tym typowym dźwiękiem jak się cofa 😅

Mój jeden kot zawsze idzie rzygac na łóżko. Kiedyś męża obudziło coś jakiegoś ciepłego na nogach 🤡 ja już jestem wyczulona i budzę się jak tylko słyszę jak zaczyna intensywnie przełykać ślinę, jeszcze przed tym typowym dźwiękiem jak się cofa 😅
Ten dźwięk wybudza mnie z najgłębszego snu lepiej niż budzik xd

Jestem, tylko śpię jak dziecko w tym szpitalu i nie mam czasu nadrabiać forum 😅
Wszystko mam w porządku w środku, doktorek nie znalazł nic niepokojącego, machnął drożność i tyle.
Trochę bolało po- taki jakby super silny ból okresowy, który przeszedł po przeciwbólowym. Na noc już nic nie będę brać 😊
No to gites 😊 teraz tylko się wygoić i wróżę ciąż w kolejnym cyklu 🤩

reklama
Do góry