reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
@aurii_orelii jak nastrój?
@Brownie1992 czyli ten polip może być przyczyną?
Właśnie zostałam przyjęta na oddział, dostałam "śniadanie" i nadrabiam forum.

Pytałam o te paznokcie to się lekarz zaczął śmiać i mówił, że jakby były czarne to może.... ale on by nie kazał bo lubi gotyk 😂
Ponakurwial mi trochę na oddział chu*owy że ściany z tektury i klima nie działa 😂 więc całkiem przyjemnie mi tu o dziwo 😂

Już byłam. Pęcherzyk z lewego 15 mm, z prawego 9 mm. Endo 7 mm. Przemiła lekarka dzis robiła usg. W moim przypadku stymulacja jest bezsensu. Nie mam wiecej pecherzykow na niej.... No i powiedziała, że widzi polipa na endometrium więc koniecznie ta histero. Mam sobie dać 3 cykle po histero, a potem skierowała do dr Janeczko plus immunologia obowiązkowo.
Jak się z tym wszystkim czujesz?
Dobrze, że nie faszerują Cię lekami do stymulacji jeśli nie daje to efektów.

Już byłam. Pęcherzyk z lewego 15 mm, z prawego 9 mm. Endo 7 mm. Przemiła lekarka dzis robiła usg. W moim przypadku stymulacja jest bezsensu. Nie mam wiecej pecherzykow na niej.... No i powiedziała, że widzi polipa na endometrium więc koniecznie ta histero. Mam sobie dać 3 cykle po histero, a potem skierowała do dr Janeczko plus immunologia obowiązkowo.
Szkoda ,że nie da się przyspieszyć tego zabiegu. Ale może nie będziesz musiała go mieć 😁

Chcecie się pośmiać?
😂 mogli chociaż dać całego ogórka a nie... Przyżydzili

Załączniki

• IMG_20230528_095010.jpg
    IMG_20230528_095010.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 124
@aurii_orelii jak nastrój?
@Brownie1992 czyli ten polip może być przyczyną?
Trudno powiedzieć czy u nas jest to przyczyną. Nikt wcześniej go nie widzialał. Mógł się zrobić dopiero teraz, a mógł tak siedzieć od dawna. 🙂
Na pewno do in vitro wszystkie polipy muszą być usunięte bo nie dopuszczają do procedury.

reklama
Do góry