Bolilol
Fanka BB :)
ja afirmuję w czerwcu tyle butelek, ile w maju było czerwieniEkhem… nasz![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja afirmuję w czerwcu tyle butelek, ile w maju było czerwieniEkhem… nasz![]()
To forum to takie...zbawienie psychiczne?Mąż ma urodziny w środę, ale przekażę
Dziękuję Ci kochanaW ogóle Wam wszystkim dziewczyny dziękuję. Cieszę się, że trafiłam na to forum. Niestety w realu nie zyskałam takiego wsparcia jak tutaj.
![]()
Ja uwielbiałam te czarne robocze co mieliścieto jak już w temacie mundurów haha to mój mąż jest strażakiem i kręci mnie jak raz na jakiś czas przywiezie tego swojego roboczego nomexa założy założy same spodnie i te szelki na gola klatę… i dupczonko!![]()
No właśnie właśnie. Widzialam na fb post dziewczyny gdzie pobrali jej z 6 czy 7 komórek i żaden zarodek nie powstał ze względu na słaba jakość komórek, a przecież punkcja jest na stymulacji. Więc średnio się to trzyma kupy.Ja, niestety, też nigdzie nie wyczytałam, że stymulacja poprawia jakość komórek jajowych.
Poza tym to chyba byłoby bardzo trudne do zbadania, bo jakość komórek jajowych można zbadać tylko przy procedurze in vitro.
ech, szkodaNo właśnie właśnie. Widzialam na fb post dziewczyny gdzie pobrali jej z 6 czy 7 komórek i żaden zarodek nie powstał ze względu na słaba jakość komórek, a przecież punkcja jest na stymulacji. Więc średnio się to trzyma kupy.
Będzie strzelał plemniorami z konfetti
no ja bez Was nie idę na lutowe mamy, więc nie macie wyjściaNie no... nicMam przeogromną nadzieję, że będzie jak mówisz
![]()