nindziaa
Moderator
BrakOpis objawów przed poproszę![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
BrakOpis objawów przed poproszę![]()
A ty też przed testem jeszcze?Życzę Wam, żeby te kreski okazały się bobasami i żebyście odmieniły ten maj <3
Ja miałam weekend straszny przez mdłości po Ovitrelle, porażka![]()
Pokaż swoj wykres12 dpo (domniemanej, nie miałam monitoringu tylko temperatura i owulaki także).
My zaczęliśmy suple żreć ja Miovelię a stary Nucleox z polecenia ginekologa ale szczerze wątpię, że to tak szybko zadziałało, przecież my nawet nie skończyliśmy pierwszego opakowania.
To tyle tak naprawdę, nie wiem jak to sie stałoDużo seksu uprawialiśmy w dni płodne, codziennie praktycznie.
A w tym udanym cyklu stary był chory w moje płodne, zaraził mnie i później ja byłam chora, ba - wciąż jestem, w nosie gil, tragedia![]()
Także tym bardziej nie wiem jak do tego doszło, że testy są pozytywne![]()
Żarłam kilka dni Acatar w tabsach i leki na ból głowy bo czułam się fatalnie także nie jestem teraz z siebie dumna .. ale ja byłam przekonana ze nic z tego![]()
taak jeszcze przed, dziś dopiero 5 dzień po zastrzyku i taaaaak mi sie ciągnieA ty też przed testem jeszcze?
Rozumiemtaak jeszcze przed, dziś dopiero 5 dzień po zastrzyku i taaaaak mi sie ciągnie
jutro planuje zrobić test jak się zastrzyk wypłukuje i czy wglRozumiemu mnie 5 lub 6 i też wyczekuję koniec dnia i czekam poranka
![]()
to nam się też zgrało w tym cyklu, bo ja też dzisiaj prawdopodobny 5dpoRozumiemu mnie 5 lub 6 i też wyczekuję koniec dnia i czekam poranka
![]()
.Pokaż swoj wykres![]()
nie dodało sie wcześniejPokaż swoj wykres![]()