E 

eag
Gość
dzięki! Dam znać wieczoremwięc może faktycznie owulację miałaś później i to dopiero początek a udało Ci się wyłapać mega szybko? No nic, czekamy w takim razie na wyniki i trzymam kciuki żeby się ułożyło tak jak powinno
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
dzięki! Dam znać wieczoremwięc może faktycznie owulację miałaś później i to dopiero początek a udało Ci się wyłapać mega szybko? No nic, czekamy w takim razie na wyniki i trzymam kciuki żeby się ułożyło tak jak powinno
Inaczej być nie może, w czerwcu sikamy dwie krechy, już nam pospieszny na mamuśki zaklepałamNo ja też jakoś wyjątkowo na ten moment cyklu czuję swoje jajniki, nigdy tak nie miałamto musi być znak, że to właśnie TEN cykl

zrób jeszcze raz progesterondzięki! Dam znać wieczorem
tak tak !zrób jeszcze raz progesteron
Hej hej jestem. Przepraszam ale długo spałam po dodatkowej morfinie bo otworzył mi się pępek@aurii_orelii dałabyś w końcu znać co jest z Tobą, a nie w kulki lecisz
 i musieli mnie szyć na żywca
 i musieli mnie szyć na żywca  Wszystko ok, lekarz powiedział, że nie dało się udrożnić prawego, jest poskręcany, lewy drożny endometriozy nie ma
 Wszystko ok, lekarz powiedział, że nie dało się udrożnić prawego, jest poskręcany, lewy drożny endometriozy nie ma 

dziękuję
 dziękujęo matko! I jak to zniosłaś? Jak się czujesz?Hej hej jestem. Przepraszam ale długo spałam po dodatkowej morfinie bo otworzył mi się pępeki musieli mnie szyć na żywca
Wszystko ok, lekarz powiedział, że nie dało się udrożnić prawego, jest poskręcany lewy drożny endometriozy nie ma
Jesteście kochane, że tak się martwiłyściedziękuję
ile dpo? może idź po prostu na bete? testujesz już kilka dni i jeśli coś byłoby na rzeczy, to ta kreska z dnia na dzień powinna być coraz bardziej widocznaDziewczyny 1 raz mialam coś takiego robiłam test wyszła kreseczka 2 ciemna kreska ale znikła po 10 min nawet zdjęcia nie zdarzyłam zrobić a teraz test jest Biały

Sama laparo spoko. Tylko to szycie na żywca. Pielęgniarka trzymała mnie za rękę a później powiedziała, ze ona bardziej że strachu ściskała mnie niż ja jąo matko! I jak to zniosłaś? Jak się czujesz?
 teraz już spoko, wzięłam już prysznic, leżę z mężusiem w łóżku bo jeszcze boli bark i lekko kręci się w głowie. Ale smutno mi, że się nie udało udrożnić prawego. Trochę stoję w miejscu...
 teraz już spoko, wzięłam już prysznic, leżę z mężusiem w łóżku bo jeszcze boli bark i lekko kręci się w głowie. Ale smutno mi, że się nie udało udrożnić prawego. Trochę stoję w miejscu...