Sunflowerxxx
Fanka BB :)
To moze jeszcze zdjęcia steka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To moze jeszcze zdjęcia steka
tutaj na wątku raczej żadna w ciąży nie jestTo moze jeszcze zdjęcia stekaja uwielbiam. Btw. Co myslicie o stekach medium wysmazonych lub tatarze w czasie ciazy. Wczoraj o tym myslalam jedzac wlasnie steka, a chyba nie jest to rekomendowane
![]()
A ja wlasnie jem arbuza, taki zimnyy z lodówki wchodzi jak złoto mmJa mam truskawki, to pewnie ubiję śmietankę i zjem sobie deserek![]()
tutaj na wątku raczej żadna w ciąży nie jesta w ciąży na pewno bym nie jadła surowego mięsa
haha poniosło mnie
Ja wędzoną makrelę kupiłam tego dnia co pierwszy test xd i obeszłam się smakiem, stary zeżarł na moich oczachhaha poniosło mnie![]()
Zgadzam się że nie jest, ale z tego co widze, większość z dziewczyn stara sie o kolejne dziecko, więc w ciazy były. To jest pytanie tego samego typu czy powiedziec o ciazy czy nietutaj na wątku raczej żadna w ciąży nie jesta w ciąży na pewno bym nie jadła surowego mięsa
Też kupiłam arbuza! Był na promce w lidluA ja wlasnie jem arbuza, taki zimnyy z lodówki wchodzi jak złoto mm![]()
Już jutro sobie pójdę mam nadzieje, przestane was wkurzaćhaha poniosło mnie![]()
nie wkurzaszJuż jutro sobie pójdę mam nadzieje, przestane was wkurzać![]()