reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja dzisiaj mam tą wygodę, że mój mężulek w pracy mecz oglądać będzie :-p, więc cały telewizor mmmóóójjj i tylko mmmóóójjj :-p:-D.

I jak tam dzisiejsze wypady ? Udane ?
Ja niestety spędziłam cały dzień w domu, bo mi Liwka jakoś nie wyraźnie wygląda. Kicha, ma katarek i pewnie jakieś przeziębienie ją bierze.

Bodzinka widzę, że impra Ci się szykuje :tak::-). Ja już nie pamiętam kiedy na weselu byłam.

anula833 na pocieszenie powiem Ci, że mój m. w ogóle nie ma wolnych weekend-ów :no:.

sikoreczka79 ja też bardzo często ogarniam mieszkanko w niedzielę :tak:.

Marta1981 i zadowolona jesteś z wyniku kolosa ?Bo jak tylko jeszcze jedna osoba oprócz Ciebie zaliczyła, a reszta niet :no:, to bym pod sufit skakała :-).

nie grzesz Koffana:no::no::no:;-)
Ocha le one naprawde sliczne ale wsio przed.....20:rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D
Dobra lachonki koffane ja pomalutku spadam.....
Mezus mi sie rozkalda, palec mu spuchl...Ciekawe co z nim robil:confused::confused::confused:Dziecko mnie w konia zrobilo i po 15 min drzemce sie obudzilo i warjuje:nerd::nerd::nerd:Ach jakbym nie wpadla juz to DOBRANOC

Witam
My już po wizycie u mojej mamy i ogólnie smutno było, mama popłakała się jak nas żegnała i nie dość tego to mojego brata ciotecznego roczna córeczka wylądowała w szpitalu z powodu dziwnych omdleń. Jutro mają jej robić dodatkowe badania żeby postawić diagnozę i nie dość tego to ma jeszcze ropne zapalenie oskrzeli. Biedne dzieciątko:-:)-:)-(

Witam
My już po wizycie u mojej mamy i ogólnie smutno było, mama popłakała się jak nas żegnała i nie dość tego to mojego brata ciotecznego roczna córeczka wylądowała w szpitalu z powodu dziwnych omdleń. Jutro mają jej robić dodatkowe badania żeby postawić diagnozę i nie dość tego to ma jeszcze ropne zapalenie oskrzeli. Biedne dzieciątko:-:)-:)-(
Biedne Maleństwo oby wszystko dobrze się skończyło

reklama
Witajcie kobitki.:-)

Heeeeelllllloooołłłł!!!
Pamięta mnie kto jeszcze? ;-)
Cześć Meg.:-) Szkoda,że nie udało Ci się wypocząć u rodziców. :sorry:

Bodzia super sandałki mąż Ci zakupił:tak:

Z teoretycznych podstaw wychowania,czyli z tego czego się najbardziej bałam, dostałam 4,5 :szok:
Super!:-) Wielkie gratki
23_28_11.gif

O jak dobrze, ze my nie lubimy pilki noznej.....Bo to szalenstwo mie przeraza:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:
U mnie podobnie ani ja, ani mój m nie interesujemy sie sportem.:dry: :sorry: Ale teraz meczyk sobie zapodaliśmy (nie ma nic ciekawego w TV;-)):-p

Ja właśnie kolacjuję:tak:.Kolosa zaliczyłam na 3,5,oprócz mnie zaliczył jeszcze gościu a 8 osób ma w plecy.Net mi muli.bo to kibice chyba zasiedli:baffled:.Późnym wieczorkiem zawitam;-):tak:.
Tobie również gartuluję.:tak:
23_28_11.gif

Witam
Biedna dziewczynka. Życzę dużo zdróweczka dla niej.:tak:

Do góry